Cât de sexy poate fi Anda Adam în costum de baie

andaa.jpg

Anda Adam
Foto Instagram

Anda Adam a încins atmosfera pe rețelele de socializare publicând o serie de fotografii în costum de baie. Vedeta este lipsită de inhibiții și își arată formele bine definite în orice moment.

Fosta concurentă de la Exatlon a făcut furori la o piscină când a ieșit alături de apropiații ei pentru a se relaxa și pentru a se bronza. Dar nu a putut să țină secret și a făcut totul public pe rețelele de socializare, iar prietenii virtuali au reacționat imediat.

Nici nu se poate observa faptul că Anda Adam ar fi trecut printr-o sarcină, ea are un trup perfect și de curând și l-a etalat într-un costum de baie alb.

De curând, Anda Adam a declarat că își dorește să devină din nou mamă, iar de acolo mai este doar un singur pas. „Am avut totul pregătit de la început. Acum are doi ani şi patru luni Evelin, mă gândeam că ar fi bine să aştept să intre la gradiniţă ca să putem să ne ocupăm noi de al doilea copilaş. Are cât de cât un program. Nu este uşor, te solicită foarte mult un copil şi pentru cineva care are o carieră şi activitate aşa intensă este un pic mai greu. Nu am avut ajutor. Am stat eu cu soţul meu până la un an şi 11 luni. Nu am ieşit cred că nici la un film, am stat numai cu copilul. Anul trecut a stat mama mai mult în ţară ca să ne ajute cu fetiţa. Să dea Dumnezeu să fiu sănătoasă şi să pot să fac un copil pentru că ne dorim asta. Planul meu a fost aşa, mi-aş dori fetiţă şi băieţel, acum e şi cu divinitatea, nu e doar ce ne dorim noi”, a declarat Anda Adam în cadrul unei emisiuni tv.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1