Cât de sexy este Antonia în hainele lui Alex Velea! Imaginea care a făcut furori pe Instagram

antonia.jpg

Foto
Antonia este una dintre cele mai apreciate cântărețe autohtone
Foto:Arhivă personală

Antonia este cu siguranță una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din industria muzicală, iar artista conștientizează, la rândul, ei acest lucru și face tot ce îi stă în putere pentru a-și surprinde în mod plăcut fanii. Dacă, de regulă încarcă fotografii în haine cât mai strâmpte și mai provocatoare, de această dată Antonia a pozat cu totul diferit față de ipostazele în care admiratorii erau obișnuiți să o vadă.

Antonia a încărcat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată în hainele iubitului său, Alex Velea. Din nefericire, nu a fost vorba despre o cămasă care i-ar fi trimis pe admiratori cu gândul la o ipostază sexy dintr-un film, ci despre treningul portocaliul al lui Velea. Mai mult decât atât, cântăreața a adăugat o descriere grăitoare, care a justificat decizia de a purta hainele largi ale partenrului ei. Îmi place să port hainele bărbatului meu, au fost cuvintele vedetei.

fotoZoom
Antonia a îmbrăcat hainele sport ale iubitului său
Foto:Arhivă personală

Admiratorii au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei și i-au adresat tot felul de complimente privind aspectul său fizic și talentul d care dă dovadă."Cea mai frumoasa fata din lume" ,"Te ador în tot ceea ce faci și îmi placi foarte mult, spor în continuare", au fost doar două dintre mesajele primite de aceasta. Prietenii virtuali i-au apreciat inițiativă, fotografia strângând un număr impresionant de 30.000 de aprecieri. Fanii au concluzionat că indiferent de ce ar purta, Antonia rămâne la fel de frumoasă. 

Frumusețea Antoniei este recunoscută la nivel internațional. Dovada acestui fapt o reprezintă clasarea cântăreței pe locul 11 în topul 100 al celor mai frumoase femei din lume realizat de publicația Independent Critics la finalul anului 2017. Clasarea cântăreței pe locul 11 a însemnat depășirea lui Natalie Portman, a Monicăi Belucci și a Selenei Gomez în ierarhia revistei. 

loading...
Loading...

Citește și

  • alex velea, antonia

    Solistă de succes, mamă, iubită, actriță în devenire. Antonia pare să fi găsit echilibrul perfect între carieră și viața personală, astfel încât să lase impresia unui om împlinit și fericit. Există însă o fisură în acest tablou, iar artista vorbește cu greutate despre asta.

  • Antonia, videoclip, silicoane, scene sexy, Alex Velea, Amya

    Fermecătoarea solistă revine în atenţia fanilor, după ce în iunie a lansat videoclipul “Iubirea mea”, în care apare alături de iubitul ei, Alex Velea. De această dată, Antonia a scos un videoclip la piesa “Amya”, în care apare în diferite ipostaze extrem de sexy.