Cât de mult spunea Borcea că o iubeşte pe Alina!

borcea-si-alina-vidican.jpg

cristi borcea alina vidican iubire nunta
Cristi Borcea a luat-o de soţie pe Alina în vara lui 2011
Foto: Arhiva Click!

Alina Vidican este femeia pentru care Cristi Borcea a fost capabil să dea cu piciorul unui mariaj de 22 de ani cu Mihaela Borcea. Acelaşi Borcea se bătea cu pumnii în piept că tânăra i-a pus capac. Dragostea se pare că nu l-a ţinut însă prea mult, din moment de fostul şef dinamovist a căzut în păcat cu Valentina Pelinel, pe care o vâna îmcă de la nunta acesteia cu Boureanu.

Alina Vidican a fost femeia care s-a supus bărbatului. L-a aşteptat pe Cristi Borcea opt ani, timp în care nu s-a distrat ca alte fete de vârsta ei şi nici nu i-a cerut bărbatului pe care îl iubea cu ardoare să divorţeze. Aceste gesturi au contat enorm pentru Cristi Borcea. Fostul acţionar de la Dinamo a stat şi a cântărit aceste aspecte şi a înclinat balanţa în favoarea timişorencei. A renunţat la mariajul cu Mihaela Borcea şi i-a lăsat cei trei copii, dar şi mai multe afaceri pe mână, şi la două luni de la pronunâarea divorţului a făcut-o pe Alina Vidican doamna Borcea. A fost o nuntă ca în poveşti, la care fostul model nici măcar nu ar fi îndrăznit să viseze. Într-un interviu acordat la Pro Tv în urmă cu trei ani, Cristian Borcea a explicat ce l-a convins să o aleagă pe Alina. " Ştia că sunt căsătorit şi m-a aşteptat. Sunt şi persoană publică. Aşa că mergeam la evenimente cu Mihaela. În această situaţie, orice femeie ar spune să divorţez. Ea nu mi-a cerut. Pentru asta am luptat ca noi doi să fim împreună, pentru că merită. Alina a trecut toate testele, ca în Legiunea Străină. A fost supusă la multe examene şi le-a trecut. Ea m-a împins să fac pasul ăsta. Au fost momente grele, dar când am fost decis am hotărât să fac totul public. Alina a suferit de la 19 la 27 de ani. Nu mi-a spus niciodată să renunţ la căsnicia mea", a declarat Cristian Borcea. 

În adâncul sufletului, Alina Vidican şi-a dorit tot timpul că devină doamna Borcea, însă nu şi-a făcut multe planuri. S-a consolat din poziţia secundă, iar faptul că nu l-a presat pe Borcea şi nu i-a ieşit din cuvânt i-a adus beneficii. Ieşirea de ieri de la tv, fiind prima ei apariţie publică, ar putea însă să o coste scump. Chiar naşul de cununie al cuplului Alina Vidican-Cristian Borcea a avertizat-o pe soţia fostului patron de la Dinamo că finul lui s-ar putea supăra foc pe ea. Gigi Becali a mărturisit că Borcea i-ar fi spus că nu a mai iubit niciodată mai mult o femeie ca pe actuala lui soţie. "90 la sută o iubeşte pe Alina şi 10 la sută pe Pelineasca asta. Aşa mi-a spus. Eu fac toate aceste declaraţii pentru fina mea ca să-i mai revină zâmbetul pe buze", a spus Becali la Pro Tv.

Anunţul făcut de Valentina Pelinel potrivit căruia este însărcinată a agitat apele în familia fostului boss dinamovist. Alina nu-şi mai găseşte liniştea şi nici Cristi Borcea nu stă prea bine cu sănătatea. El s-a supus unor analize amănunţite la Spitalul de Urgenţă după ce a acuzat probleme cardiace. Cristian Borcea a fost condamnat în 2014 la 6 ani şi patru luni în Dosarul Transferurilor.  
 

Loading...

Citește și

 • pelinel

  Ce nu a reuşit cu Cristi Boureanu a reuşit cu un alt Cristi, şi anume Borcea! Valentina Pelinel s-a chinuit ani întregi să-i facă fostului soţ un copil, însă blonda şi-a îndeplinit dorinţa cu actualul bărbat din viaţa ei. Surse din anturajul blondinei au povestit pentru Click! că Borcea i-ar fi dat un inel de 20.000 de euro.

 • valentina

  “Bomba” detonată de Valentina Pelinel, că este gravidă, deşi n-are un iubit oficial, nu i-a picat deloc bine fostului soţ, Cristian Boureanu. Mai ales că, spun gurile rele, politicianul a divorţat de blondină tocmai pentru că s-ar fi prins că îl înşală cu Cristi Borcea, cel bănuit că ar fi tatăl copilului.

 • valentina pelinel boureanu cristi borcea

  Valentina Pelinel i-a cucerit inima lui Cristi Borcea la nunta ei cu Cristian Boureanu, în vara anului 2007, la Grădina Botanică. Au dansat, au glumit, și-au aruncat priviri senzuale și au făcut schimb de numere de telefon.

 • valentina pelinel luminita nicolescu sarcina gravida

  Un secret pe care Valentina Pelinel l-a ascuns timp de patru luni a devenit luni seara (5 ianuarie) o certitudine. Fostul fotomodel a confirmat vestea că este însărcinată şi urmează să devină mămica unui băieţel în această primăvară, însă apropiaţii ei ştiau de mai mult timp că blondina traversează una dintre cele mai fericite perioade din viaţa ei.

 • valentina pelinel copil cristi borcea

  Vestea că Valentina Pelinel este însărcinată a căzut ca un trăsnet pentru Alina Borcea, soţia fostului acţionar de la Dinamo. Fostul model a anunţat fericită că este gravidă în patru luni, urmând ca în această primăvară să aducă pe lume un băieţel. După ce a făcut aceste dezvăluiri, blondina a devenit ţina unor atacuri dure din partea Alinei, cărora nu le-a dat curs. Ea a ales să plece într-o vacanţă.

 • alina borcea cristi borcea

  Ce dovadă mai mare de iubre putea să-i facă Alina Borcea soţului ei aflat după gratii decât să-şi tatueje chipul acestuia pe corp. Soţia lui Cristi Borcea nu s-a oprit doar la acest desen care îi va aminti toată viaţă de petrecerea fastuoasă de nuntă, ci a vrut ca pe braţ să poarte cu ea şi numele fostulu boss dinamovist.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1