Cât de îndrăzneaţă e! Ruby, fără sutien pe terasa blocului

rubi18-19-ruby.jpg

S-a bălăcit într-o piscină din plastic
Citeste tot despre: 

Celebra solistă Ana Claudia Grigore sau Ruby, în vârstă de 30 de ani, s-a mutat la începutul anului într-un bloc nou din Cartierul Colentina, investind în apartament peste 200.000 de euro.

Pentru că la ştrand nu merge, iar pe Litoral ajunge rar, vedeta a ales să se bronzeze pe terasa clădirii, în zilele caniculare. Mai mult, şi-a umplut cu apă o piscină din plastic şi s-a bălăcit, ca un copil, departe de ochii curioşilor. Celebra cântăreaţă, care a lansat hit-ul ”Bună, ce mai zici?”, a participat la două concursuri de top, ”Sunt vedetă, scoate-mă de aici!”, filmat în Africa, şi ”Asia Express”, filmat în India.

Ruby şi-a afişat cu acest prilej şi expoziţia de tatuaje, cele mai dragi fiindu-i o inimă pe care scrie „Mamaia”, cifra „15”, o rândunică pe care scrie „Home”, desen care îi aminteşte de anii petrecuţi în Medgidia, oraşul natal, şi o ancoră.

Solista arată impecabil, fiind una dintre cele mai sexy vedete, însă recunoaşte că are două operaţii estetice, una la nas, pe care a făcut-o imediat după majorat, dar şi una la nivelul bustului, mândrindu-se acum cu cel mai impozant bust din show-biz. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1