Cât a costat ţinuta de mireasă a Andreei Berecleanu

andreea-berecleanu-nunta.jpg

Andreea Berecleanu s-a măritat a doua oară
FOTO: Arhiva personală

Andreea Berecleanu a strălucit în ținuta ei în care s-a căsătorit civil cu medicul Constantin Stan, weekendul trecut, la Primăria Municipiului București. Ca o ploaie de vară, caldă, cu chipul ei angelic, știrista de la Antena 1 a fost în centrul atenției, iar ținuta ei delicată a fost un plus

Discretă cum o știm, Andreea Berecleanu a optat pentru tonuri neutre. Rochia, albă, lungă, marca Preen by Thornton Bregazzi, a costat 1.000 de euro. Vedeta a accesorizat-o cu o voaletă neagră în valoare de 1.500 de euro de la ”regele pălărier”, Philip Treacy, cel care le accesorizează pe Victoria Beckham, Camilla Parker sau Sarah Jessica Parker şi o pereche de sandale cu barete groase, tot negre.

Astfel, întreaga ținută a costat în jur de 3.000 de euro, iar Andreea a fost o ”mireasă” în tendințe.

andreea_berecleanu_fiica.jpg

andreea berecleanu cununie civila
Andreea Berecleanu și Constantin Stan, alături de copiii știristei, Petru și Eva
foto: arhivă personală

 

Nici fiica sa, Eva, nu a fost mai prejos. Adolescenta a purtat o rochiță marca Adrian Oianu, nude, din satin, dreaptă, cu umeri evidențiați și mâneci trei sferturi din organza. 

Loading...

Citește și

  • Andreea Berecleanu, nunta, copii, sot, doctor

    După trei ani de iubire intensă, Andreea Berecleanu (41 de ani) s-a măritat, în weekend, cu medicul estetician Constantin Stan (59 de ani), la Primăria Municipiului Bucureşti. Căsătoria a fost oficiată de Gabriela Firea, iar peste câteva săptămâni ştirista Antena 1 va îmbrăca şi rochia de mireasă.

  • andreea berecleanu constantin stan cununie nasi

    După trei ani de iubire, Andreea Berecleanu şi Constantin Stan şi-au ofcializat duminică (18 septembrie) relaţia, în prezenâa rudelor şi prietenilor apropiaţi. Alături celor doi miri le-au fost Gabriela Firea şi soţul său, Costel Florentin Pandele, dar şi naşii pe care vedeta de televiziune i-a ales în persoana Ilenei Badiu şi a soţului acesteia, medicul chirurg Cătălin Badiu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1