Cât costă biletele VIP la concertul 5GANG de pe 1 Iunie, de la Arenele Romane

5gang.jpg

5gang
5GANG a vândut 95% dintre biletele la concertele de pe 1 Iunie, la Arenele Romane

Fanii formației 5GANG pot achiziționa bilete VIP la cele două concerte susținute pe 1 Iunie 2019, de la ora 14.00 și de la ora 19.00, iar Click.ro îți spune cât costă să fii spectator special la cele două spectacole.

Trupa 5 GANG a pregătit o nouă surpriză pentru fanii lor. După ce biletele pentru show-ul de la ora 19.00 s-au vândut în timp record, artiștii au decis să mai susțină un spectacol de la ora 14.00. Cum și aceste bilete s-au epuizat rapid, 5GANG a pus în vânzare locuri VIP.

Spectatorii VIP la concertul 5GANG vor privi de la înălțime și vor avea bar dedicat

Biletele la concertele 5GANG se vând exclusiv online, la https://bilete.5gang.ro/ și au prețuri de 80 de lei – categoria C, 120 de lei – categoria B și 140 de lei – categoria A. Pentru a intra în zona VIP, orice posesor de bilet va trebui să plătească încă 100 de lei. Astfel, accesul în zona VIP la concertul 5GANG costă între 180 și 240 de lei, în funcție de biletul cumpărat inițial. Biletul VIP include accesul pe o platformă aflată la o înălțime de doi metri cu vedere peste publicul de la categoriile B și C plus un bar dedicat.

selly.jpg

selly
Selly, liderul trupei 5GANG, are aproape 2 milioane de abonați pe YouTube

5GANG a vândut 95% dintre biletele la concertele de pe 1 Iunie, la Arenele Romane

În acest moment, pe lângă noua categorie VIP, mai sunt disponibile doar 5% dintre biletele normale la spectacolul de la ora 14.00, care a fost creat la cererea fanilor. „N-am mai făcut niciodată ceva de genul ăsta și vă zic că avem emoții combinate cu foarte, foarte mult entuziasm. Credem că va ieși ceva foarte drăguț și suntem convinși că veți fi acolo cu noi, trup și suflet, și vom împărtăși o energie frumoasă”, a mărturisit Selly fanilor, într-un vlog lansat imediat după anunțul celor două concerte din aceeași zi.

Selly, liderul trupei 5GANG, are aproape 2 milioane de abonați pe YouTube

5GANG este cu siguranță un fenomen care reușește să surprindă de la proiect la proiect. Toate piesele lansate în cadrul proiectului au ocupat prima poziție în Youtube Trending și au intrat în topurile locale ale magazinelor digitale. Cu aproape două milioane de abonați pe propriul canal de YouTube, Selly este cel mai urmărit vlogger din România. Alături de Diana Condurache, Gami, Pain și Exploit, el a lansat proiectul 5GANG. În doar un an de existență, cei cinci au reușit să devină unul dintre cele mai de succes branduri ce hrănesc apetitul comunității YouTube din România, prin versuri în care adolescenții se pot identifica foarte ușor. Anul 2018 a marcat și primul turneul al vloggerilor din țară, în cadrul căruia 5GANG a susținut show-uri în opt orașe din țară, având un succes răsunător. Pe 1 Iunie 2019, trupa 5GANG va susține un concert la Arenele Romane, unde fanii pot cumpăra inclusiv bilete VIP.

Citete și:

EXCLUSIV Totul despre Şelly, noul idol al puştilor din România. Ce a făcut cu primii bani câştigaţi

Cine sunt membrii trupei 5gang, noua senzație a YouTube-ului românesc

Loading...

Citește și

  • Selly, pe numele lui real, Andrei Șelaru, are cel mai mare succes ca vlogger în România. Dar până să ajungă să fie cunoscut în întreaga țară și să aibă 2 milioane de oameni care îi urmăresc activitatea pe Youtube, Selly a început de jos. Iar acum, după șase de activitate, el alături de alți 4 tineri cu talente asemănătoare, au reușit să vândă toate biletele de la Arenele Romane, unde vor avea un spectacol-concert chiar de ziua copilului.

  • Andra Măruță i-a pregătit o surpriză de neegalat fiului ei, David, care a împlinit 8 ani. Se cunoștea faptul că este un mare fan 5gang și al lui Selly, cei care au făcut senzație cu piesele «SOS» și «Focuri», iar Andra i-a invitat pe doi dintre membrii trupei să-i cânte la ziua lui de naștere.