Cât au costat hainele Antoniei din ultimul videoclip

haine_antonia_1.jpg

Antonia, Amya, haine, garderoba, tinuta, videoclip nou
Antonia i-a făcut probleme mari mamei ei
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Una dintre cele mai sexy şi îndrăgite soliste de la noi a revenit în atenţia fanilor cu un videoclip senzual, intitulat „Amya”. Click! îţi spune totul despre garderoba folosită de Antonia în acest proiect, piesa de rezistenţă fiind cizmele lungi, cu şiret, şi care au costat 1.305 euro. Geaca aurie de fâş n-a fost o avere, ci doar 24,99 de euro, însă pentru blana lungă, roz, trebuie să spargi puşculiţa: a costat 493 de euro.

haine_antonia.jpg

Antonia, Amya, haine, garderoba, tinuta, videoclip nou
foto: Instagram/StyleOfAntonia

Moda cagulelor a molipsit-o şi pe Antonia, aşa că a apelat la una specială, creată de designerul Cristina Săvulescu, accesoriul nefiind disponibil decât la comandă. Aşadar, dacă vrei să reproduci stilul vestimentar al iubitei lui Alex Velea, ai nevoie de cel puţin 1800 de euro. Până la ora actuală, piesa a strâns peste 3.400.000 de vizalizări pe YouTube.

Loading...

Citește și

  • Antonia, videoclip, silicoane, scene sexy, Alex Velea, Amya

    Fermecătoarea solistă revine în atenţia fanilor, după ce în iunie a lansat videoclipul “Iubirea mea”, în care apare alături de iubitul ei, Alex Velea. De această dată, Antonia a scos un videoclip la piesa “Amya”, în care apare în diferite ipostaze extrem de sexy.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1