Câștigătorul «Chefi la cuțite» i-a suflat premiul celui care l-a sfătuit să participe la show

andreiaa.jpg

andrei olteanu
Andrei Olteanu a câștigat sezonul patru
Foto: Antena 1

Andrei Olteanu a câștigat sezonul patru "Chefi la cuțite", dar persoana care l-a împins să participe nu a fost cineva din familie, ci chiar unul dintre rivalii din competiție.

Andrei a intrat în emisiune pentru a-l susține pe Florian Lazăr, dar soarta a decis ca tocmai Florian să fie unul dintre cei învinși de Andrei în semifinală. Pentru a-și demonstra prietenia, Lazăr a ales să-l ajute pe câștigător în lupta finală.

Considerat cel mai bun component al echipei lui Scărlătescu și unul dintre favoriții show-ului, Florian a demonstrat de-a lungul emisiunii nu doar că este foarte priceput, ci că este și altruist. Colega lui de echipă, Angie, a spus de multe ori că a ajuns în semifinale datorită lui, pentru că a ajutat-o în multe rânduri. Nu a ezitat să-i sfătuiască pe cei din jur atunci când aceștia se aflau în impas. Are 39 de ani, se autocaracterizează ca fiind ambițios și tipicar și i-a cucerit în preselecții pe chefii-vedete cu o supă cu fructe de mare.

"Îmi pun viața la bătaie și cred că nu mai gătește nimeni supa de fructe de mare așa cum o gtesc eu. Ce iese din mâna mea este foarte special și asta îmi spun clienții", a spus Florian în interviul din preselecții. Acesta și-a început cariera în Italia, la 19 ani, când s-a angajat la un restaurant. A urmat cursuri de specializare și a acceptat provocarea "Chefi la cuțite" pentru a-și demonstra ce poate.

florian.jpg

florian lazar
Florian a ajuns până în semifinale
Foto: Antena 1
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1