Casa părintească a Ritei Mureșan, victima grindinei «cât oul de rață»

rita_muresan.jpg

rita muresan
Rita Mureșan
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Furtuna a provocat haos în toată țara, în ultimele zile. Furia naturii s-a dezlănțuit ieri și în Muntenia și în Capitală, dar pagubele cele mai mari au fost înregistrate în afara orașelor, la sate.

La Breaza, unde se află casa părintească a Ritei Mureșan, a căzut grindină „cât un ou de rață”. Acoperișul de pe terasă a fost spart în mai multe locuri în urma furtunii. Totuși, Rita Mureșan s-a declarat recunoscătoare, într-un lung mesaj publicat pe Facebook.

„Aseară am avut iar dovada că sunt iubită! De Dumnezeu! Pe strada mea a fost soare până târziu, vântul a adiat ușor printre copaci, apoi s-a lăsat seara și a început să miroasă a ploaie. Cerul s-a luminat puțin, noi ne-am închis toate geamurile, am tras obloanele și am așteptat. Am adormit între timp pentru că furtuna nu a mai trecut pe la noi și pentru asta suntem recunoscători!

Poate pentru că deja trecuse pe la Breaza și grindina, «mare cât un ou de rață» cum a spus tata, a spart în mai multe locuri acoperișul de pe terasa casei părintești…

Acum mă duc să îmi recuperez mașina, pentru că am pus-o într-o parcare subterană. Am protejat-o pe «micuță» de vreun copac sau vreo țiglă care ar fi putut să cadă peste ea. Adevărul e că nu prea am copaci pe stradă, dar mai bine să prevenim… Nu sunt ironică atunci când spun că sunt recunoscătoare, și nici când spun că mi-am luat măsuri!

TOTUL E BINE CÂND SE TERMINĂ CU BINE! Mai puțină exagerare și mai puține sms-uri dramatice care să sperie lumea pe viitor! Iar bucureștenii azi ar putea să spună măcar o dată în gând: «Multumim cu recunoștință, Mamă Natură! Mulțumim cu recunoștință, Doamne!» Și să sperăm că aceasta nu a fost liniștea dinaintea adevăratei furtuni… Să aveți o zi cu soare în suflete! ”, a scris Rita Mureșan, pe profilul personal. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • rita muresan silicoane operatii estetice

    La 44 de ani, creatoarea de modă şi fostul topmodel Rita Mureşan trăieşte viaţa intens. După mai multe fluctuaţii de greutate, dintre care cea mai mare a fost în urmă cu doi ani, când a pierdut aproape 60 de kilograme, Rita este mulţumită de aspectul ei şi nu ar spune nu unei noi sarcini.

  • furtuna ras glume oras ruina

    S-au închis școlile devreme, patronii i-au lăsat pe salariați să plece încă de la ora 15.00, iar de aici au început să curgă toate problemele. Cum oamenii s-au grăbit, ieri, să ajungă acasă, Capitala s-a blocat. Și colac peste pupăză, furtna s-a dovedit a fi o răpăială de vară. Ca să-i dea o lecție primarului Gabriela Firea, pentru spaima inutilă pe care a semănat-o, bucureștenii au trecut la ironii.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul