Casa părintească a lui Octavian Ursulescu a devenit Ocol Silvic

12-13-vedete-octavian-ursulescu.jpg

Octavian, în faţa fostei sale locuinţe

Pentru celebrul rezentator locurile sfinte sunt cele ale copilăriei sale, din judeţul Mureş, acolo unde se întoarce cu aceeaşi emoţie, în fiecare an. Primul popas are loc întotdeauna la casa unde s-a născut, în satul Cîmpu-Cetăţii, clădire în care e acum Ocolul Silvic.

După absolvirea facultăţii, părinţii lui Octavian Ursulescu (73 de ani), ambii ingineri silvici, au fost repartizaţi în fruntea acestui ocol. Cum în acelaşi imobil era şi locuinţa de serviciu a familiei, îndrăgitul prezentator a văzut acolo lumina zilei. Al doilea popas e, de fapt, mai emoţionant şi are loc la doar câţiva km, în satul Chiheru de Sus, acolo unde Tavi a avut o copilărie fericită. Unul dintre popasurile preferate era, zilnic, la moara de apă a satului. Ursulescu a fost invitat toamna asta de Ioan Matei, socrul celebrului fotbalist Adrian Ilie, care a renovat total vechea moară, unicat în domeniu, făcând-o funcţională şi urmând a se inaugurara oficial în prezenţa lui Ursulescu, ”Cetăţean de onoare al comunei”, în postură de maestru de ceremonii!

Loading...

Citește și

  • Este cel mai cunoscut prezentator de evenimente din România, cu o experienţă de peste 40 de ani. S-a făcut remarcat în televiziune şi pe scene ale festivalelor celebre, a scris cărţi, a prezentat evenimente mondene. Dar Octavian Ursulescu are şi alte talente ascunse. În copilărie avea cu totul alte pasiuni, mergea la olimpiade de matematică şi juca baschet de performanţă.

  • Marţi, 18 iulie, celebrul prezentator Octavian Ursulescu a împlinit 72 de ani, iar prietenii i-au organizat o petrecere surpriză.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1