Carmen Tănase s-a retras din serialul «Sacrificiul». Problemele de sănătate i-au pus capac

carmen_tanase.jpg

carmen tanase
Carmen Tănase nu a făcut un secret din faptul că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni
foto: Pro TV

Carmen Tănase (58 de ani) a anunțat că se retrage pentru o vreme din lumina reflectoarelor pentru a-și rezolva problemele de sănătate. Deoarece nu s-a simțit foarte bine în ultimele săptămâni, actrița Carmen Tănase este nevoită să aibă mai multă grijă de sănătatea ei și să-și facă investigații medicale.

Carmen Tănase a spus ce probleme de sănătate are și cum le tratează în această perioadă. „Răgazul acesta l-am folosit să-mi fac toate investigaţiile medicale. Este un cerc vicios programatul la medic. Am profitat de răgazul acesta, mi-am făcut şi eu controale, mă durea spatele, nu mai puteam merge, îmi amorţea un picior, inima îmi fâlfâia. Dar mai am. Am învăţat că trebuie să am grijă”, a spus Carmen Tănase la Antena Stars.

Carmen Tănase s-a retras după filmările serialului „Fructul oprit”

Chiar dacă problemele ei de sănătate nu sunt unele foarte grave, Carmen Tănase a decis să le trateze din timp pentru a sta liniştită. Însă actrița va renunţa la lumea filmului şi a teatrului doar pentru o scurtă perioadă, cât să-și rezolve problemele medicale. Carmen Tănase este o renumită actriță de teatru, film şi televiziune. Ea a rămas în memorie cu rolul Flăcăricăi din telenovelele „Inimă de țigan” și „Regina” ce se difuzau acum zece ani la Acasă TV. Recent, actrița a jucat în serialul „Fructul oprit“ de la Antena 1. Finalul proiectului „Fructul oprit” a însemnat pentru Carmen Tănase despărțirea de echipa cu care lucrase timp de doi ani. Pentru că a simțit nevoia unei pauze, actrița a ales să nu se alăture distribuției serialului „Sacrificiul”, noul proiect ce va debuta, în curând, la Antena 1.

carmen-tanase-si-fiul-tudor-parhon.jpg

Carmen Tănase și fiul Tudor Parhon selfie
Foto: arhiva personală

 

Carmen Tănase a rămas văduvă acum 19 ani

În anul 2000, Carmen Tănase a trecut printr-o mare dramă. Soțul ei, Victor Parhon (57 de ani), a murit de cancer la plămani. Carmen Tănase este văduvă de 19 ani. A sperat până în ultima clipă, dar boala a învins. Deși au trecut atâția ani, Carmen nu a mai găsit un bărbat precum Victor alături de care să dorească să-şi refacă viaţa. În prezent, singura ei alinare este fiul lor, Tudor (30 de ani). El a plecat la studii în străinătate şi s-a stabilit acolo. Fiul actriţei este regizor în Olanda. „Totul a fost repede. L-am făcut pe Tudor pentru că şi el îşi dorea un copil, iar eu aveam 27 de ani”, a spus Carmen Tănase la Antena Stars.

Citește și:

Carmen Tănase se laudă cu fiul ei: «În afară de Tudor, mare şmecherie nu am făcut!»

După ce a scăpat de pungile de sub ochi, Flăcărica vrea să dea jos kilogramele în plus

Loading...

Citește și

  • carmen tanase caine moshu

    Actrița Carmen Tănase (55 de ani) a filmat recent spoturile de prezentare pentru noul canal tv Happy Channel împreună cu Moshu, cățelușul ei. Cu această ocazie, vedeta a povestit ce viață grea a avut patrupedul până să-l înfieze.

  • Carmen Tănase a rămas în istoria televiziunii cu rolul amuzantei Flacăra Potcovaru, din telenovelele ”Inimă de ţigan”, ”Regina”, ”State de România” şi ”Moştenirea” (Acasă TV), pe care l-a interpretat în perioada 2007-2010. Însă, cum munca de zeci de ore de pe platourile de filmare şi-a pus amprenta pe chipul artistei, ea a umblat la puşculiţă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1