Carmen Șerban, mesaj de Crăciun după scandalul de la Medicină: "Iertarea ne eliberează"

carmeeen.jpg

Carmen Șerban, mesaj de Crăciun
Foto Facebook

Carmen Șerban a creat cu puțin timp în urmă un scandal imens. Oamenii au judecat-o pentru că a filmat un videoclip într-o bibliotecă universitară cunoscută din București. Artista a mărturisit că ei nu i se pare că a făcut ceva greșit.

Carmen Șerban a declarat faptul că avea acordul direcțiunii pentru a filma un videoclip al unei piese de-a ei, piesă pe care oamenii au considerat-o manea, însă ea a negat cu desăvârșire acest lucru. Vedeta a explicat faptul că videoclipul a fost filmat în luna august, când studenții erau în vacanță, și nu a împiedicat procesul de învățământ. 

Tot ea a declarat că ar trebui să aibă și ea drepturi ca fiecare student, dat fiind că și ea finalizat cursurile unei facultăți, și că nu este cu nimic diferită de alt student din învățământul român.

Vedeta a publicat un mesaj despre Crăciun dar a și comentat prietenilor săi virtuali, explicându-le că lumea este rea. 

“Prietene te-am văzut trist / Te-am întrebat ce-ai pățit / Dar tu erai prefăcut / Că știai că eu te ajut”  - o lecție de viață din care trebuie să învățăm cum să iubim necondiționat și cum să iertăm din tot sufletul, deoarece iubirea și iertarea ne eliberează și ne vindecă sufletul și implicit trupul. Crăciun fericit în continuare", a scris Carmen Șerban pe o rețea de socializare.

 

Loading...

Citește și

  • Carmen Șerban a reacționat după scandalul uriaș declanșat de videoclipul filmat de ea în biblioteca Universității de Medicină și Farmacie ”Carlo Davila” din București. Solista spune că nu a făcut nimic ilegal și că povestea piesei este una cât se poate de decentă.

  • carmen serban scandal medicina

    Muzica de petrecere a "pătruns" în bibiloteca Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Carol Davila” din Bucureşti, iar studenţii şi profesorii sunt de-a dreptul indignaţi. Conducerea instituţiei de învăţământ a deschis o anchetă internă, marţi, după ce un medic a publicat pe pagina sa de Facebook mesajul pe care l-a primit de la un student care îi atrăgea atenţia asupra unui videoclip filmat de cântăreaţa Carmen Şerban în bibliotecă.