Carmen Șerban este în doliu. Tatăl ei a murit după o îndelungată suferință

carmen.jpg

Tatăl lui Carmen Șerban s-a stins din viață

Carmen Șerban trece prin clipe grele deoarece tatăl ei a decedat astăzi, după ce a luptat multă vreme cu o boală care l-a răpus.

Vedeta a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde a explicat că trece prin momente dureroase, dat fiind că tatăl ei s-a stins din viață.

''Tăticul meu, sufletul meu, te voi iubi mereu! Să ai drum lin și cu Lumină către Cer! Bunul Dumnezeu să îți odihnească sufletul, că de prea mult chin ai avut parte'', a scris Carmen Șerban pe Facebook.

Părinții artistei au împlinit 50 de ani de la nuntă în urmă cu puțin timp

Cu zece zile în urmă, pe data de 5 septembrie, Carmen Șerban era foarte fericită și își anunța fanii că părinții ei împlineau cincizeci de ani de căsnicie.

"Astăzi, 5 septembrie, părinţii mei împlinesc 50 de ani de căsnicie. O căsnicie de Aur, cum se zice. Le urez părinţilor mei mulţi, mulţi ani împreună de acum încolo şi multă, multă sănătate. Mândră de ai mei părinţi", este mesajul transmis de Carmen Şerban pe Facebook.

Loading...

Citește și

  • Invitată în cadrul unei emisiuni, Carmen Șerban a dezvăluit că a apelat la serviciile medicului estetician, pentru a-și corecta câteva imperfecțiuni generatoare de complexe. Cântăreața a explicat că totul a început de la deviația sa de sept, care a fost corectată în cabinetul unui chirurg, iar, de acolo, Carmen a decis să se rezolve și problemele estetice ale nasului său, nu doar cele medicale. Iată ce alte intervenții chirurgicale și-a mai făcut artista!

  • Carmen Șerban bănuiește că cineva încearcă să o împiedice să ajungă la concertul pe care îl avea programat în New York, în Statele Unite ale Americii. Deși avea bilet pentru 21 martie, ea nu a reușit să ajungă la concertul unde se vânduseră toate biletele..

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1