Carmen Negoiță, schimbare șocantă de look! Vedeta e de nerecunoscut

carmen_negoita.jpg

carmen negoita look tunsoare
Carmen Negoiță și-a făcut o schimbare șocantă de look. Fashionista și-a umit prietenii și fanii cu noua tunsoare.
Foto: Arhiva personală

Carmen Negoiță și-a făcut cea mai spectaculoasă schimbare de look de până acum. Vedeta adoră să experimenteze coafuri și stiluri vestimentare noi. Fashionista și-a luat prin surprindere prietenii și fanii cu cea mai scurtă tunsoare pe care și-a făcut-o vreodată.

Carmen Negoiță a mers marți (30 iunie) la salonul de coafură cu intenția de a-și vopsi părul, însă s-a decis subit să îi ceară hairstylistului să o tundă băiețește. Ea a trecut de la coafura  bob la o tunsoare de tip „pixie cut”.

Carmen Negoiță adoră stilul androgin

carmennegoitatunsoare.jpg

carmen negoita look tunsoare
Carmen Negoiță și-a făcut curaj și s-a tuns băiețește.
Foto: Arhiva personală

 

De mult timp mi-am dorit să mă tund scurt. Tânjeam după tot felul de tunsori androgine pe care le-am văzut la mai multe modele de peste hotare. Ieri mi-am luat inima în dinți și i-am cerut stilistei Alina Cartu și echipei sale să mă tundă foarte scurt pe laterale și în spate și să păstrăm doar calota puțin mai lungă. Îmi place foarte mult”, a mărturisti Carmen.

Vedeta este adepta stilului androgin, iar noul look al lui Carmen a fost foarte bine primit de fanii ei. Aceștia au complimentat-o pe pagina ei personală de Facebook și pe rețeaua de socializare Instagram.

Carmen îți stă foarte bine”, „D&G ar putea să te ia de poster”, „WOW! Cât curaj!”, i-au transmis fanii vedetei.

Este o tunsoare care se potriveste stilului meu mai androgin. Abia astept sa experimentez tot felul de coafuri si culori”, a povestit Carmen Negoiță. Fashion bloggerul și-a ales și o pereche de ochelari de vedere, fără dioptrii, care să se potrivească cu noua tunsoare.

Loading...

Citește și