Carmen Negoiţă îşi bronzează silicoanele în Bali!

carmen.jpg

carmen negoita indonezia costum de baie
Carmen Negoiţă face parada costumelor sexy de baie
Foto: arhivă personală

A venit momentul ca doamnele să-şi etaleze costmele de baie, iar Carmen Negoiţă este una dintre cele mai elegante apariţii de la noi. Fosta soţie a milionarului Ionuţ Negoiţă se relaxează într-o vacanţă exotică în Indonezia, unde face paradă de ţinute sexy. Femeia de afaceri şi-a etalat decolteul generos, ajustat în cabinetul chirurgului plastician.

Carmen Negoiţă (37 de ani) arată senzaţional, chiar dacă este mama a doi copii mari, pe care îi creşte singură după divorţul de Ionuţ Negoiţă. Afacerista se plimbă prin toată lumea, iar ultima ei escapadă are loc chiar în aceste zile, în Indonezia, de unde le trimite fanilor săi imagini incitante. Şatena a făcut parada costumelor sexy de baie. 

carmen_negoita.jpg

carmen negoita indonezia costum de baie
Carmen Negoiţă se află în Indonezia
Foto: arhivă personală

Fashion-bloggerița are un trup de manechin pe care îl întreţine cu mut sport şi un regim alimentar sănătos. Ea a recunoscut că după cele două naşteri sânii ei au suferit mofidicări şi a apelat la chirurgia estetică pentru a-şi ajusta bustul. Carmen Negoiţă a optat pentru implanturi de dimensiuni moderate pentru a nu arăta penibil. 

Loading...

Citește și

 • carmen negoita

  Carmen Negoiţă simte din nou fiorii dragostei după divorţul de Ionuţ Negoiţă. Vedeta s-a afişat în premieră la o petrecere mondenă la braţul unui tânăr fotograf cu care se iubeşte de şase luni.

 • carmen negoita iubit

  Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță, trăiește o poveste de dragoste de aproape un an alături de un fotograf. Rareș Pulbere este cel care a făcut-o pe bloggerița de modă să simtă din nou fluturi în stomac. Și dacă până acum l-a arătat rareori, ei bine, o seară la film cu copiii i-a scos pe toți patru din casă.

 • carmen negoita garderoba sifonier dressing

  Pentru ea moda nu mai are secrete! Întoarsă recent de la „Săptâmâna Modei de la Milano”, Carmen Negoiţă (35 de ani) i-a lăsat pe reporterii emisiunii „Focus Magazin” de la Prima TV să tragă cu ochiul în dressing-ul ei impresionant. Este incredibil câte genți și câți pantofi a adunat stilista de-a lungul timpului.

 • carmen negoita, moda, afaceri,

  Carmen Negoiţă îşi aniversează azi ziua de naştere în cel mai frumos mod cu putinţă pentru un fashion blogger. Ea se află în mijlocul unuia dintre cele mai importante evenimente de moda din lume.