Carmen Iohannis, criticată de Cătălin Botezatu: "În nici un caz..."

carmen-iohannis-tinuta_alexandru_ciucu.jpg

Ţinutele lui Carmen Iohannis au fost analizate de Cătălin Botezatu
Foto: Click!

Carmen Iohannis este considerată cea mai sexy Primă Doamnă a României, însă ţinutele ei au fost dur criticate de stiliştii care susţin că soţia preşedintelui nu respectă regulile de protocol. Cătălin Botezatu nu a fost nici el blând cu doamna Iohannis şi a spus că vestimentaţia ei nu e una perfectă.

Cătălin Boteazatu a explicat că deşi Carmen Iohannis se îmbracă OK, e loc de îmbunătăţiri. 

"Am văzut că Prima Doamnă se îmbracă de la diverse case de modă. Se îmbracă OK, dar e loc de mai bine", a spus Cătălin Botezatu, pentru România TV.

El i-a sugerat să se inspire din eleganţa Primelor Doamne de peste Ocean, mai ales Jackie Kennedy. 

"Dat fiind faptul că are o prestanţă, o ţinută frumoasă, un corp frumos nu este greu să creezi pentru prima doamnă. Dar, categoric, aş crea acele tinute care te duc cu gândul la Jackie Onassis, care este un etalon şi a şi lansat şi un trend de ţinute tip primă doamnă", a mai spus Botezatu.

Designerul a avut şi câteva sfaturi pentru Carmen Iohannis despre ce ar trebui să evite şi despre ce ar avantaja-o din punct de vedere vestimentar: "În niciun caz decolteuri, spate gol. Rochii tip barcă in partea de sus, apropiate de linia corpului, fluide, de culoare închisă mai ales în acest sezon".

 

loading...
Loading...

Citește și

 • rochiile lui carmen iohannis

  Dacă președintele Klaus Iohannis s-a dovedit a fi un șef de stat mai degrabă discret, Prima Doamnă a reușit să țină prima pagină a ziarelor. Rochiile lui Carmen Iohannis au fost vedetele în primul an de mandat al soțului său. Din păcate, comentariile au fost mai degrabă negative. Specialiștii sunt de părere că atributul de ”cea mai sexy soție de președinte” nu se potrivește cu statutul de Prima Doamnă a țării.

 • carmen iohannis prima doamna costume

  Orice designer şi-ar dori să creeze rochii pentru Prima Doamnă a unei ţări, iar trei creatori de modă de la noi se pot mândri cu faptul că soţia lui Klaus Iohannis, Carmen, le poartă ţinutele.

 • klaus iohannis alexandriu ciucu

  Președintele României, Klaus Iohannis, și Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, au purtat ținute vestimentare semnate de un designer român, la întâlnirea istorică cu Președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, și cu Prima Doamnă, Michelle Obama. Cuplul prezidențial a participat la recepția tradițională de la New York, care a fost organizată cu ocazia Summitului ONU (Organizația Națiunilor Unite).

 • klaus iohannis carmen spania felipe

  Președintele și Prima Doamnă a României au fost o apariție de senzație, în cadrul vizitei oficiale în Spania, unde s-au întâlnit cu Regele Felipe al VI-lea și cu Regina Letizia. Klaus și Carmen Iohannis au purtat ținute semnate de designerul Alexandru Ciucu.