Carmen Harra „se luptă” cu o dependență: «O boală compulsivă în care nu te poți controla»

carmen_harra_1.jpg

Carmen Harra se poate lăuda cu o colecție impresionantă de bijuterii și accesorii
Foto: Arhivă personală

Carmen Harra a dezvăluit că se „luptă” de ceva vreme cu o pasiune care s-a transformat rapid în dependență și care a făcut-o adesea să scoată din buzunar sume considerabile. Clarvăzătoarea a dezvăluit că este atrasă de opulență și de obiecte luxoase, astfel, a dezvoltat în timp o mică dependență în ceea ce privește achiziționarea bijuteriilor. Aceasta susține că nu se poate abține să nu-și cumpere bijuterii foarte scumpe, lucru pe care îl regretă într-o oarecare măsură, deoarece își dă seama că ar fi mai bine dacă ar investii respectivii bani într-o afacere care să-i aducă profit.

Dependența este dependență totuși, așa cum singură recunoaște, și se întâmpla ca pasiunea clarvăzătoarei să fie una extrem de costisitoare. Invitată în cadrul unui interviu, Carmen Harra a recunoscut chiar că deține bijuterii de zeci de mii de euro.

La emisiunea „Răi da’ Buni”, difuzată de Antena Stars, Carmen Harra a vorbit despre impresionanta sa colecție de bijuterii, dar și despre dependența pe care o are față de obiectele de lux, considerând chiar că suferă de o „boală”, în acest sens.

carmen_harra_bijuterii.jpg

O parte dintre bijuteriile scumpe pe care Carmen Harra le deține
Foto: Captură Kanal D

„Fiecare are pasiunile lui în viață și fiecare are dependențele lui în viață. Sunt oameni care sunt dependenți de țigări, de jocuri de noroc, eu am dependență de bijuterii, de când mă știu. Mă duceam și îmi cumpăram. Am tot felul de lucruri pe care le-am colecționat și am devenit o colecționară. Tot ce vrei, ceasuri… Mă duceam la case de licitații. Dar nu știu de ce cumpăram toate aceste lucruri. Ca să vezi ce înseamnă dependența.. Foarte mulți bani ( a investit n.r ). Și nu au fost foarte bine distribuiți, dacă stau să mă gândesc. Puteam să fac atâtea lucruri cu banii ăștia, să-i fi investit în ceva care să-mi aducă banii înapoi. Dar a fost o nebunie a mea de care n-am putut să scap, pentru că eu o consider o boală a mea, o boală compulsivă în care nu te poți controla”, a dezvăluit Carmen Harra.

Bijuteriile nu sunt singurele accesorii în care Carmen Harra investește, totuși: „Rochia a fost făcută de un designer celebru și a fost creată pentru Melania Trump. Și când a apărut ea prima data la Casa Albă rochia asta a purtat-o. Și am fost foarte obsedată să am exact ca ea, pentru că îmi place genul ăsta de rochie. Arată splendid. Mie îmi place albul, chiar dacă este mai greu de purtat. Mai ales că acum se poartă foarte mult albul simplu”,spunea Carmen Hara în urmă cu ceva vreme, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Loading...

Citește și