Carmen Harra se implică în scandalul dintre Boureanu și fiica lui: "Fata are o imaginație bolnavă"

carmen_harra.jpg

carmen harra
Carmen Harra și-a spus opinia cu privire la scandalul dintre Boureanu și fiica lui
Foto: Facebook

Scandalul în care a fost implicat Cristian Boureanu luni după-amiază, 12 septembrie, a devenit un subiect intens dezbătut atât la canale de știri, cât și în emisiuni de mondenități. După ce Ioana, fiica de 15 ani a fostului deputat, a strigat în plină stradă, ca din gură de șarpe, că este bătută de părintele său, lucrurile au luat o amploare teribilă.

Cristian Boureanu a ajusn la Secția 2 de Poliție din București, alături de fiica sa, iar la scurt timp a ajuns și mama copilei, Irina, cea de care fostul politician a divorțat în 2004, din cauza infidelității femeii.

Mai multe persoane publice și-au dat cu părerea în stânga și-n dreapta cu privire la acest caz, printre ele și Monica Tatoiu, dar și Carmen Harra. Fosta cântăreață din trupa Trio Expres, acum parapsihlog, este la curent cu tot ce se întâmplă în showbiz-ul nostru, chiar dacă locuiește în America. Subiectul cu Cristian Boureanu și fiica lui adolescentă nu a lăsat-o indiferentă pe Harra, care a spus cuvinte dure cu privire la Ioana.

boureanu1.jpg

cristian boureanu
Cristian Boureanu a dat socoteală la Secția 2 de Poliție
Foto: Mihai Ionescu

irina_boureanu_ioana.jpg

irina ioana boureanu
Ioana a plecat de la secție alături de Irina, mama sa
Foto: Mihai Ionescu

 

"Ioana nu înțelege faptele foarte bine, dar va fi foarte afectată pe viitor. Repercusiunile din viața ei privată se vor reflecta în viitor. Sunt foarte convinsă că Ioana nu a fost bătută. Știu că am dreptate și adevărul o să iasă la iveală. Asta este în imaginația ei, are o imaginație bolnavă, are un comportament distructiv, senzația mea e că bea, că stă cu copii care o duc pe o cale greșită. Cred ca ea singură o să spună că nu a fost adevărat ce a spus. Nu se poate întâmpla nimic bun pentru ea, e pe o cale greșită, dar ea nu înțelege și-și crede propria minciunîă că a fost bătută. Ea este de mult timp scăpată de sub control, asta este doar o explozie", a spus celebrul parapsiholog la "Răi da' Buni".

Loading...

Citește și

 • cristian boureanu

  Pe numele lui Cristian Boureanu s-a deschis un dosar în care este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, asta după ce luni după-amiază, 12 septembrie, a fost protagonistul unei scene de toată jena în București. Fiica sa l-a acuzat că a agresat-o în public, că a lovit-o și a tras-o de păr.

 • cristian boureanu ioana fata cearta

  Ghinionul se ţine scai de Cristian Boureanu. La cei 43 de ani ai săi, politicianul a trecut deja prin două divorţuri, de fiecare dată el fiind cel încornorat, iar acum fiica sa l-a băgat în belele.

 • ioana boureanu tigara

  Fostul politician Cristian Boureanu nu-și mai poate ține fiica în frâu, pe Ioana, o adolescentă rebelă, în vârstă de 15 ani, pe care o are în custodie totală, astfel că astăzi, în jurul orelor 13.00, discuțiile dintre ei au degenerate într-un scandal în plină stradă. Oamenii legii au intervenit, la sesizarea jandarmilor, căci fata striga ca din gură de șarpe să fie salvată. Boureanu a fost escortat de patru mașini ale Poliției, la Secția 2, pentru declarații.

 • monica tatoiu

  Monica Tatoiu este bună prietenă cu Cristian Boureanu, așa că atunci când a aflat despre conflictul dintre acesta și fiica sa s-a declarat consternată și sută la sută de partea fostului politician.

 • cristian boureanu

  Jandarmii care păzeau sediul unei ambasade au fost martorii unui scandal în care protagoniști au fost Cristian Boureanu și Ioana, fiica lui de 15 ani. În apropierea Parcului Herăstrău, jandarmii s-au autosesizat că din spatele unei mașini decapotabile o tânără țipa ca din gură de șarpe: " Mă ia acasă și mă bate. Mă bate, mă rupe în bătaie".

 • carmen harra sot pierdere cancer plamani

  De aproape 10 ani, Carmen Harra se chinuia să-și recupereze un apartament din București. A reușit să pună mâna pe imobil, însă starea în care l-a găsit este deplorabilă. Chiar dacă se află în buricul Capitalei, apartamentul locuit până acum de diverși chiriași este plin de mizerie și are multe stricăciuni, motive pentru care celebrul parapsiholog trebuie să bage bani buni pentru a-l reamenaja.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1