Carmen Harra îşi face tratamente de Hollywood în România

2_harra.jpg

carmen harra
Carmen Harra, alături de dr. Nico Ferariu
Foto: arhivă personală

Celebra scriitoare Carmen Harra (63 de ani) a început să aibă mai multă grijă să nu-şi arate vârsta din buletin. În ultima vizită în România, în care a înregistrat cinci melodii pentru noul album ce va fi lansat în această toamnă, clarvăzătoarea şi-a făcut timp şi pentru ea. Ea a ajuns pe mâna medicilor esteticieni pentru un tratament revoluţionar cu laser.

Carmen Harra trăiește peste Ocean de ani buni, dar preferră să-şi facă tratamente cosmetice în România. Ea a optat recent pentru o metodă nouă cu laser, tratament pe care vedetele de la Hollywood în preferă pentru a avea un ten mai ferm fără niciun fel de disconfort. Vedeta a ales un tratament cu lumina infraroșie într-o secvență rapidă de impulsuri ușoare, tehnologie de rejuvenare și corectare a laxității tegumentare. 

1_harra.jpg

carmen harra tratament medic estetician
Carmen Harra are 63 de ani
Foto: arhivă personală

Acest tip de tratament are numerose beneficii: nu este dureros, nu necesită anestezie și nici timp de recuperare. “Deși am ajuns în clinica unor medici chirurgi de estetică, plastică și estetică medicală mi-am dat seama că nu am nevoie  încă de intervenții chirurgicale și că după doar o ședință cu laserul pielea mea va avea rezultatele dorite. Programul de tratament a fost personalizat în funcție de nevoile tenului meu. Spre deosebire de alte proceduri estetice, aceasta garantează un control optim al intervenției și am obținut o piele fermă și tonifiată, cu o textură vizibil îmbunătățită.Chiar și ridurile fine au fost reduse”, a mărturisit Carmen Harra, încîntată de rezutat.

loading...
Loading...

Citește și

  • Carmen Harra și-a spus părerea cu privire la moartea celebrei Israela Vodovoz, mărturisind că Israela a simțit că trebuie să moară și s-a retras în singurătate.

  • carmen harra daniela catanas tratament

    Venită din America pentru proiectele sale muzicale aflate în promovare, Carmen Harra știe că imaginea este foarte importantă şi face sacrificii să se menţină în formă. Deși are 62 de ani, artista nu a apelat la terapii invazive pentru tenul său, lăudându-se cu o genă foarte bună. Recent, ea şi-a călcat pe inimă şi a intrat în cabinetul unui medic estetician, de unde a plecat cu ridurile netezite şi un zâmbet larg pe chip.

  • Clarvăzătoarea Carmen Harra, în vârstă de 63 de ani, a vorbit deschis despre faptul că și-ar dori să fie din nou părinte.

  • Carmen Mureşan (63 de ani), fosta solistă a trupei “Trio Expres”, a prezis, anul trecut, decesul Regelui Mihai, dar şi al actriţei Stela Popescu, însă iată că, atunci când vine vorba de viaţa ei, puterile paranormale slăbesc brusc. Ea nu a “ghicit-o” pe femeia care s-a prezentat drept agent imobiliar şi care a lăsat-o pe Carmen, în urmă cu zece ani, fără casa din România. Au urmat procese cu nemiluita, iar vedeta trage şi acum ponoasele.