Carmen Harra: „I-am prezis lui Hillary Clinton că va ajunge preşedinte”

carmen-harra-acasa-768x512.jpg

Carmen Harra: ”Până acum am scris opt cărţi”
foto: Arhiva personală

Am profitat de noua ei vizită în România pentru a afla cum va fi anul 2016, ce crede ea despre cititul în stele şi în cafea, precum şi lucruri mai puţin ştiute despre viaţa personală.

Când ați plecat din România, în 1983, erați cunoscută drept cântăreața Carmen Mureșan. Cum ați reușit să părăsiți țara în timpul comunismului?

Când am părăsit din România, am plecat iniţial la sora mea, care e cetăţean suedez, şi am avut dreptul să o vizitez. Apoi am plecat de acolo în America, pentru că aveam rude în Statele Unite, din partea mamei. S-a întâmplat să rămân acolo, în New York.

Cu ce speranțe ați rămas în străinătate? Cum credeați că va arăta atunci viitorul pentru dvs.?

Intuitiv ştiam că există un motiv pentru care trebuia să fiu acolo, pentru că puteam să realizez lucruri interesante şi extraordinare şi întotdeauna mi-am dorit să scriu o carte. Până acum am scris opt cărţi! Iniţial am rămas în America pentru că l-am cunoscut pe soţul meu, m-am îndrăgostit de el şi ne-am căsătorit. Nu-mi mai păsa de nimic! Eram atât de îndrăgostită si fascinată… Ajunsesem într-o cu totul altă lume dintr-odată! De altfel, eu lăsam în spatele meu o viaţă bună în România, nu aveam de ce să mă plâng, toate uşile mele erau deschise!

Erați convinsă de pe atunci să rămâneți definitiv peste hotare?

Nu, niciodată! Dimpotrivă! A fost foarte greu să las bucuria vieţii mele, care era cântatul! În ţară, eram Carmen Mureşan şi mă bucuram de succes cu Trio Expres, toată lumea mă cunoştea. Aveam, însă, un plan de viaţă, nu aveam garanţia că se va realiza, dar îl aveam.

Vă e dor de muzică?

Fac un album nou acum, cu Vali Rotari, de muzică modernă, melodii pline de viaţă şi de energie, pe care urmează să-l lansez curând. Şi vă pregătesc noi surprize!

Citește pe www.okmagazine.ro restul acestui interviu!

Loading...
 
 

Citește și