Carmen Brumă a rămas fără emisiune tv! Ce s-a întâmplat

carmen.bruma_.jpg

carmen bruma slaba sarcina
Carmen Brumă a acumulat doar 10 kilograme în sarcină
Foto: Click!

Colaborarea iubitei lui Mircea Badea cu Happy Channel a ajuns la sfârşit. Carmen Brumă a anunţat că nu va mai apărea pe sticlă pentru o perioadă. Prezentatoarea a avut o rubrică de viaţă sănătoasă, care i s-a potrivit de minune, mai ales că ea este una dintre adeptele unui stil de viaţă echilibrat.

Carmen Brumă, vedeta care a prezentat “Happy Day” și “Happy Night” alături de Criss, Vlad și Rapha, se va dedica proiectelor personale și creșterii băieţelului ei, Vlad, în următoarea perioadă şi şi-a luat rămas bun după numai trei luni şi jumătate de la admiratorii săi.

“Le mulțumesc telespectatorilor Happy Channel pentru entuziasmul și încrederea pe care mi le-au arătat pe parcursul acestui sezon. Mă despart pentru moment, cu regret, de ei și de echipa cu care am colaborat foarte bine la Happy Life by Carmen Brumă, dar cu speranța că ne vom revedea curând. Sărbatori Fericite!”, a spus Carmen Brumă.

copil_bruma.jpg

carmen bruma vladut copil jucarii
Vlăduţ, băieţelul lui Mircea Badea şi al lui Carmen Brumă
foto: arhiva personală

Iubita lui Mircea Badea a avut o rubrică în care a prezentat reţete sănătoase, dar şi exerciţii de fitness potrivite pentru diferite grupe de muşchi.

Loading...

Citește și

 • carmen bruma happy channel

  Carmen Brumă se pregăteşte să revină în televiziune după doi ani de absenţă. Fosta vedetă Realitatea Tv a început filmările la noua emisiune de sănătate pe care o va prezenta din 5 septembrie la Happy Channel şi le-a dezvăluit fanilor ei detalii din culise.

 • carmen bruma alimentatie emisiune

  Carmen Brumă a anunţat recent că va reveni în televiziune, după ce acum doi ani a renunţat la micul ecran pentru a se ocupa de băieţelul ei, Vlad. Iubita lui Mircea Badea a dezvăluit că va prezenta o nouă emisiune la postul Happy Chanel.

 • carmen bruma happy channel

  Carmen Brumă s-a întors la tv, dar nu la Realitatea, unde a fost prezentatoare a unor emisiuni de nutriţie în ultimii ani, ci la Happy Channel, unde are o rubrică în care le dă telespectatorilor sfaturi preţioase despre alimentaţia sănătoasă şi importanţa mişcării. Unul dintre cei mai fideli fani ai săi este cu siguranţă fiul ei Vlăduţ, care de când mama lui s-a reîntors la muncă, o vede la televizor şi este nedezlipit de micul ecran.

 • carmen bruma sani

  Iubita lui Mircea Badea a recunoscut că nu ar spune ”nu” operațiilor estetice. Iar la doi ani și jumătate de când a devenit mămică,Carmen Brumă afișează un bust de infarct.