Carmen Brumă, goală în cabina de probă. Imaginea care i-a încăierat pe fani

bruma_2.jpg

carmen bruma mare sedinta foto
Carmen Brumă a acceptat să pozeze îmbrăcată sumar
foto: arhiva personală

Carmen Brumă nu ratează niciun moment ca să-și arate trupul perfect, lucrat la sală. Preocupată de ani buni să pună în farfurie produse sănătoase, fosta prezentatoare de la Realitatea TV arată perfect la 40 de ani.

Recent, iubita lui Mircea Badea a publicat pe contul său de socializare o imagine care a stârnit reacții contradictorii printre fanii ei. „Asta-i poza de... Fac orice pentru atenție. Camionagiii sunt în delir”, a comentat un fan. Replica a venit imediat. „Femeia asta se antrenează să arate cum arată. A postat și ea o poză topples cu spatele, poate-poate observați și voi rezultatele muncii ei și normal, românul face atac la chiloți și bate apropouri țărănești (de parcă sigur v-ar băga ea în seamă dacă ați vorbi urât).

Secretul lui Carmen Brumă este pasiunea ei pentru sport. Așa se explică de ce are un corp atât de invidiat. Aleargă la maratoane și semimaratoane și nu renunță la sport nici în vacanță. ”Alergarea e un fel de terapie. Mă motivează chiar și atunci când nu am chef, pentru că știu că după, o să mă simt bine”, spunea în urmă cu câteva luni Carmen Brumă. 

Loading...

Citește și

  • carmen bruma slaba sarcina

    Colaborarea iubitei lui Mircea Badea cu Happy Channel a ajuns la sfârşit. Carmen Brumă a anunţat că nu va mai apărea pe sticlă pentru o perioadă. Prezentatoarea a avut o rubrică de viaţă sănătoasă, care i s-a potrivit de minune, mai ales că ea este una dintre adeptele unui stil de viaţă echilibrat.

  • carmen bruma slaba sarcina

    Preocupată de ani buni să pună în farfurie produse sănătoase, Carmen Brumă a reuşit să calce pe bec cu câteva zile în urmă, când şi-a dezamăgit fanii după ce, invitată la emisiunea lui Mihai Gâdea, a explicat că produsele din carne nu ar trebui să lipsească sub nicio formă din alimentaţia românilor. Vegetarienii au sărit ca arşi şi au pus-o imediat la colţ pe prezentatoare.