Câți kilometri a alergat Carmen Brumă după izolare. "Ce dor mi-a fost!"

carmen-bruma.jpg

Carmen Brumă s-a antrenat zi de zi pe perioada izolării
foto: Facebook

Vedeta tv cu trup de fotomodel, Carmen Brumă (43 de ani), a reuşit performanţa de a-şi păstra silueta de viespe şi în cele două luni de izolare, acasă, însă n-a renunţat la dietă şi nici la exerciţiile fizice, pe care le-a adaptat în sufragerie sau pe terasa blocului.

Iată însă că, imediat cum s-au redeschis parcurile, ea a fost prima pe alei, îmbrăcată în ţinută sport: “Ce dor mi-a fost de alergarea în parc!”, a scris Carmen, pe Facebook, în dreptul fotografiei în care îi puteţi admira abdomenul tonifiat. Iubita lui Mircea Badea are 58 kg, însă nu fără sacrificii: „Poate să plouă, poate să ningă, pot fi -20˚C, eu ies la alergat. Fac 40 km în 3-4 şedinţe. Nu mănânc mici, cârnaţi, caltaboş, şorici şi nici cartofii prăjiţi. Pe măsură ce te abţii, uiţi că mai ai poftă”.

carmen-bruma-alergare.jpg

Carmen Brumă a savurat din plin alergarea în aer liber, după atâta timp
foto: Facebook

Cu 58 de kilograme la 42 de ani, Carmen Brumă este un exemplu de voință. "Nu mănânc zilnic acelaşi lucru. Nu e sănătos să faci asta!  Alimentaţia trebuie să fie variată, nutrienţii trebuie să vină din surse diverse. În programele mele am grijă să nu se repete zilnic aceleaşi alimente. Asta fac şi în cazul meniului meu zilnic. Dacă am mâncat azi iaurt cu ovăz la micul dejun, mâine mănânc omletă, poimâine  pâine cu humus etc", declara ea pentru Click! într-un interviu recent.

Citește și:

Cum se menține Carmen Brumă: «Am aceeaşi greutate de peste 20 de ani»

Ce recomandă Carmen Brumă pentru această perioadă: «Nu mâncați de plictiseală și faceți sport acasă!»

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1