Care sunt ispitele și concurenții care au făcut sex la Insula Iubirii

insula_iubirii-sex.jpg

Cine sunt concurenții și ispitele care au făcut sex la Insula Iubirii
foto: captură video Antena 1

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Pentru ispitele de la Insula Iubirii, momentele în care acestea reușesc să „ademenească” în pat concurenții sunt glorioase, având în vedere că pentru acest lucru s-au avântat în emisiune. Mai greu este însă pentru cei care au venit să își testeze iubirea în competiția din Thailanda, care sunt „arătați” cu degetul de telespectatori, și care ajung să se certe și despartă în mod public de partenerii lor de viață. Iată care sunt ispitele și concurenții care au făcut sex la Insula Iubirii!

Fie că și-au dorit să ajungă în Thailanda doar pentru a se bucura de o vacanță pe gratis, fie că aveau, într-adevăr, mare încredere în povestea lor de dragoste, dar sentimentele s-au schimbat pe parcurs, cert este că unii concurenți nu au mai ținut cont de camerele de luat vederi și au dat frâu liber plăcerilor trupești, apărând pe micile ecrane în ipostaze intime.

Deea și ispita Tomiță

Deea a devenit cunoscută după ce a participat la „Insula Iubirii”, fiind prima participantă care a făcut sex în emisiune. Aceasta și-a dorit atât de mult să apară pe micile ecrane încât a intrat în primul sezon în postura de concurentă și a fost avansată în cel de-al doilea în rol de ispită. Deea a dat cu piciorul unei relații de patru ani, după ce l-a înșelat pe Cristi cu Tomiță, ispita masculină căreia aceasta nu i-a putut pur și simplu rezista. Au fost filmate două scene de sex între cei doi: una în pat și una în duș, acestea ridicând considerabil audiențele emisiunii.

După ce a terminat contractele cu Insula Iubirii, Deea, pe numele din buletin Andreea Ienciu, nu s-a ținut departe de lumea mondenă și a mai bifat o apariție și la „X Factor”. Atât Deea, cât și Tomiță, au fost descoperiți ulterior ca „modele” pe site-urile pentru adulți, câștigând sume frumușele din această activitate, dar și experiență cu camerele de luat vederi, așa că se explică motivul pentru care au fost în largul lor în timpul scenelor de sex de la Insulă, deși știau că sunt filmați.

 • deea tomi
  Deea şi Tomi se sărută cu pasiune. El vrea să meargă mai departe, la fel şi ea...
  Foto: Antena 1
 • piscina fete
  La piscină, lucrurile se încing. Ce va urma?
  Foto: Antena 1
 • sex deea tomi
  Ajunşi în pat, Deea şi Tomi îşi dau frâu liber instinctelor
  Foto: Antena 1
 • sex tomi deea
  Tomi şi Deea fac sex fără să le mai pese de consecinţe
  Foto: Antena 1
 • sex insula iubirii
  În ediţia de duminică (31 mai), pe "Insula iubirii" se petrec răsturnări de situaţie incredibile
  Foto: Antena 1
 • deea cristi insula iubirii
  Deea şi Cristi îşi jurau iubire la începutul show-ului...
  Foto: Antena 1
 • tomi giurgia
  ... dar a apărut ispita Tomi Giurgia!
  Foto: Antena 1
 • Maximize

1/7

Loredana și ispita Sorin

În cel de-al doilea sezon Insula Iubirii, alte scene de amor s-au consumat în fața camerelor de luat vederi. Printre cei a căror relaţie a ajuns la final se numără și Loredana şi Hamude, fiul unui oficial iordanian, cei doi spunându-și „adio" după ce tânărul a fost nevoit să urmărească imaginile 18+ în care femeia pe care intenționa să o ceară de soţie făcea sex cu Sorin, ispita masculină care i-a pus „capac”.

loredana-hamude-insula-iubirii.jpg

Hamude și Loredana au intrat în competiție pentru a-și testa povestea de iubire
Foto: Arhivă personală

Partida de sex cu Sorin a costat-o scump pe Loredana, care credea că totul va rămâne doar întrea ea şi ispită, aceasta fiind convinsă că în camera aleasă pentru „noaptea de neuitat” nu există camere de filmat. După ce a urmărit filmulețul și au fost puși față în față, Hamude a suferit cumplit, decizând să se despartă de Loredana, care îl ruga să îi mai acorde o șansă.

Bianca și ispita Sorin

După lungi încercări de-ale lui Sorin, o altă concurentă i-a picat acestuia în plasă. Bianca a cedat într-un final şi a făcut dragoste cu el. Toate acestea deşi, iniţial, fosta iubită a lui Liviu nu dorea să facă sex în faţa camerelor de filmat. Aceasta a fost nervoasă pe parcursul partidei de sex din cauza camerelor de luat vederi și a strigat la final: „Poți să pleci să mă *** liniștită? Da, au văzut că facem sex, ce mai vor?!”, spunea Bianca la momentul respectiv.

bianca-si-sorin.jpg

Bianca și ispita Sorin
Foto: Antena 1

Diana și ispita Andy

Diana, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, şi ispita Andy păreau să formeze un cuplu stabil pe „Insula Iubirii” şi au ajuns ulterior și la pasul cel mare din dormitor. Cei doi au avut parte de prima partidă de amor în Thailanda. „Ia zi, ce îţi trece acum prin capul ăla mare?”, i-a şoptit Andy în timpul partidei amoroase. „Am vrut să ştim noi primii dacă e ok sau nu. Dacă mai continuăm sau nu. A fost totul practic o probă”, a declarat Diana, după ce a făcut dragoste cu ispita Andy. Camerele de filmat au surprins și o discuție interesantă dintre cei doi, în care Diana îi dezvăluia lui Andy câteva detalii picante.

andi-si-diana.jpg

Diana și Andy și-au dus relația și în dormitor
foto: captură video Antena 1

Loredana și ispita Raul

O altă concurentă pe nume Loredana a ajuns în pat cu ispita. Loredana şi ispita Raul au făcut sex în baie şi pe plajă, deși au încercat să fie cât mai discreți și să se ascundă de camerele de luat vederi.

Loredana a cedat tentaţiei şi a făcut dragoste, nu o dată, ci de două ori, cu Raul, ispita care i-a fost alături şi a consolat-o încă de la începutul emisiunii. Cei doi au plănuit în cel mai mic detaliu locul unde vor face sex, ca imaginile cu ei în ipostaze erotice să fie greu de desluşit. Loredana, iubita lui Liviu, la întâlnirea de 24 de ore pe care tânăra de 25 de ani a ales să o petreacă cu Raul, a plănuit alături de acesta cum ar putea să facă sex departe de ochii curioşilor, iar acest lucru s-a şi întâmplat.

După o şedinţă de masaj, o cină romantică, cei doi nu au mai stat pe gânduri şi înainte să ajungă în jacuzzi au avut parte de o scenă de sex chiar în baie. În timp ce Loredana de dezbraca, Raul a rămas cu halatul pe el, însă mişcările şi gesturile i-au dat de gol. La doar o oră de la prima scenă de sex, cei doi s-au retras la malul mării, sub clar de lună, unde au continuat preludiul din jacuzzi.

raul_si_loredana.jpg

Loredana a picat în ispita lui Raul
Foto: Captură Antena 1

Deși au mai existat și alte concurente care au ajuns în dormitorul ispitelor, precum Mari sau Cati, Radu Vâlcan a explicat ulterior că acestea nu au făcut sex, ci au consumat doar un preludiu alături de partenerii pe care și i-au ales în emisiune, ispitele Cristi și George.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5