Care sunt finaliștii sezonului XIV «Te cunosc de undeva». Emisiunea se termină în 14 decembrie

te_cunosc_de_undeva_concurenti.jpg

te cunosc de undeva concurenti sezonul 14
Finala "Te cunosc de undeva" are loc în 14 decembrie
Foto: Facebook

Al XIV-lea sezon al uneia dintre cele mai urmărite emisiuni tv, "Te cunosc de undeva", se apropie de ultima ediție. Finala din 14 decembrie reunește cei mai bine patru clasați concurenți de până acum, cei care au reușit să strângă cele mai multe puncte pe parcursul întregului sezon.

Astfel, finaliştii sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva" sunt Bella Santiago, echipa Alex și Monica Anghel, Diana Matei, echipa Şerban Copoţ și Cezar Ouatu. Aceștia se luptă pentru premiul cel mare în valoare de 15.000 de euro, care va fi donat unui caz umanitar, în timp ce colegii care nu au intrat în ultimul act al competiției le vor da note și vor contribui astfel la desemnarea câștigătorului.

Ce personaje vor interpreta finaliștii sezonului XIV "Te cunosc de undeva"

img.jpg

te cunosc de undeva finalisti
Finaliștii "Te cunosc de undeva" sunt gata pentru ultimele interpretări ale acestui sezon
Foto: Antena 1

 

Șerban Copoț și Cezar Ouatu au fost primii care și-au aflat perspnajele din finală. Ei vor avea de interpretat un moment din musicalul "Elf". în timp ce Diana Matei se va transpune în pielea Anastasiei, din spectacolul cu același nume. Frații Monica și Alex Anghel au parte de preferatul copiilor, "Frozen", în timp ce Bella Santiago va pregăti un moment din "A Christmas Story".

Loading...
 
 

Citește și

  • Surprize, surprize în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1. Filmările s-au terminat deja, iar Click! a aflat în exclusivitate cine este câştigătoarea de anul acesta. S-ar părea că vedeta care a câştigat cei 15.000 de euro puși în joc este nimeni alta decât sexoasa filipineză Bella Santiago (29 de ani).

  • sorana darclee si bella santiago

    Cel de-al 14-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, care va începe sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1, este primul cu o distribuție așa-zis internațională: Bella Santiago este filipineză, Sorana Darclée Mohamad are origini arabe și italiene, iar Grigore Gherman provine din Ucraina.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1