Care-i mama, care-i fiica? Andreea Esca îi face concurență Alexiei la ”picioare sexy”

andreea_esca_picioare.jpg

andreea esca
Andreea Esca și Aris, fiul ei
foto: arhivă personală

Andreea Esca a găsit cea mai bună armă împotriva caniculei din weekend: umorul în haine sexy. Vedeta s-a fotografiat împreună cu fiul ei de 13 ani într-o ipostază inspirată de temperaturile ridicate de afară și a împărtășit imaginea cu prietenii ei virtuali.

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, când soarele făcea ravagii afară, Andreea Esca a făcut publică pe contul personal de Instagram o imagine cu potențial incendiar. Vedeta s-a fotografiat împreună cu fiul ei de 13 ani, Aris, pe canapeaua din living, cu picioarele în aer.

Cum se vedeau doar picioarele, nu și chipurile posesorilor, fanii au glumit pe seama formei excelente în care se află știrista în vârstă de 44 de ani. De fapt, dacă n-am fi știut că acolo se aflau Andreea și Aris, am fi putut jura că picioarele lungi și sexy aparțineau fiicei de 16 ani a vedetei, Alexia.

”Atât de sexy la temperatura asta?”, ”Îmi place de tine că știi să te bucuri de viață”, ”Ce picioare sexy”, au comentat prietenii virtuali ai celei care se confundă, practic, cu Știrile Pro TV de la ora 19.

alexia_eram.jpg

alexia eram
Alexia Eram publică și ea imagini sexy pe contul personal de Instagram
foto: arhivă personală

 

andreea-esca-sot12547.jpg


Andreea Esca și Alexandre Eram s-au căsătorit în 2000
Loading...
 
 

Citește și

  • andreea esca picioare

    Andreea Esca a acceptat greu să se expună în mediul virtual, dar când a îndrăznit în sfârșit, a făcut-o fără rest. Vedeta Pro TV își răsfață fanii cu fotografii și imagini filmate din intimitatea familiei ei și din culisele muncii din televeziune și de la revista online pe care o conduce. Recent și-a provocat prietenii virtuali să-i recunoască picioarele.

  • andreea esca

    Andreea Esca (43 de ani) și-a sărbătorit mama marți, 7 iunie, într-un mod inedit. Știrista a postat o imagine alb-negru, cu mama ei în costum de baie, pozând artistic pe o motocicletă. ”Ești cea mai tare mamă pe care mi-o putea oferi Dumnezeu”, a scris vedeta în dreptul imaginii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1