Care este motivul pentru care Felix a vrut să o părăsească pe Mihaela Rădulescu

mihaela-radulescu-felix2.jpg

Mihaela Rădulescu a vorbit despre un moment de cumpănă în relația de iubire

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au avut momente în care tensiunile dintre ei au ajuns la cote maxime, iar el ajunsese în punctul în care lua în considerare ca drumurile lor să se separe. Iată care a fost motivul principal pentru care el se gândea să se desparta de prezentatoarea tv de la Pro TV.

Mihaela Rădulescu le-a povestit concurentelor de la Fermă de ce Felix a fost pe punctul de a se despărți de Mihaela Rădulescu, deși ea nu se aștepta la asemenea gest din partea lui. 

„De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză. Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: «Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?». El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu. 

Andreea Marin, moment ironic despre Mihaela Rădulescu la iUmor. Ce a spus vedeta

Totul a fost, așa cum Andreea Marin și-a obișnuit fanii, diplomatic. Nu a exagerat și nici nu a jignit, însă mesajul din spatele momentului de comedie a fost înțeles de toată lumea. Este bine cunoscut faptul că există și a existat întotdeauna o rivalitate între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, dar deși cea din urmă nu a avut un vocabular prea frumos când a vorbit despre Zâna Surprizelor, Andreea Marin a spus totul într-un ton ironic și nejignitor, aseară, la iUmor, într-un număr original de comedie.

Andreea Marin a făcut referire la faptul că acum Mihaela Rădulescu este prezentatoarea emisiunii Ferma și că atunci când va avea și ea una, nu o să-și ia telefon pentru că nu vrea să i se asculte și ei, așa cum i s-a întâmplat Mihaelei, atunci când a fost surprinsă jignind-o dur pe Marin.

„Am doi câini, două pisici pufoase, păsărele multicolore şi o veveriţă. Nu am chiar o fermă, încă nu am ajuns chiar atât de departe, e doar un vis în acest moment. Nu oriciune poate să-l atingă cu mâna. Dar să mă retrag undeva unde să am ferma mea, când nu-mi mai rămâne nimic altceva de făcut, mă gândesc că este o variantă foarte bună. Să nu mă căutaţi, n-o să-mi iau niciun telefon la mine pentru că numai necazuri îţi aduce tehnologia asta, mai ales când eşti ascultat”, a spus fosta zână a surprizelor la iUmor.

 

 

Loading...

Citește și

  • Gazda reality-show-ului „Ferma – Un nou început” (PRO TV), Mihaela Rădulescu (49 de ani), i-a surprins pe concurenţii rămaşi în competiție.

  • Nicoleta Luciu, Mihaela Rădulescu şi Elena Băsescu

    Lavinia Pârva, soţia lui Ştefan Bănică, nu este singura gravidă celebră care s-a confruntat cu o sarcină mai grea. Nimic nu este mai important decât bebeluşul şi sănătatea lui, dar trebuie să recunoaştem că retenţia de apă, numită şi edem, creeaza discomfort în timpul sarcinii. Vestea buna e că, dupa naştere, organismul îşi revine la normal, aşa că Lavinia, care va naşte luna viitoare, nu are de ce să-şi faca griji. Iată cum şi-au revenit celelalte mămici celebre!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1