Care este cel mai important motiv pentru care Monica Gabor se simte împlinită

monica_gabor.jpg

Irina Columbeanu și-a petrecut vacanța în America

Monica Gabor are mai multe motive pentru care se simte împlinită, dar pe unul singur îl numește miracol. Vedeta locuiește acum în America, iar viața ei este total diferită de cea din România, participă la evenimente mondene și cunoaște des vedete internaționale cu care se pozează.

Monica Gabor și fiica ei au o relație foarte apropiată, cele două vorbesc despre orice lucru, se joacă împreună și se filmează împreună pentru canalul de Youtube ai fiicei sale, Irina.

De curând, Monica a publicat o fotografie pe Instagram în care ea și fiica ei stau întinse pe iarbă și își zâmbesc, semn al relației puternice pe care cele două o au. 

monica.jpg

Monica Gabor alături de fiica ei, Irina
Foto Instagram

"Miracolul meu! Sometimes, when I need a miracle, I look into my daughter’s eyes and I realize that I already created one (Uneori, când am nevoie de un miracol, privesc în ochii fiicei mele și realizez că deja am creat unul)", a fost mesajul pe care l-a scris Monica pe o rețea de socializare. 

Irina Columbeanu și-a petrecut sărbătorile alături de mama sa în America, iar cele două au avut parte de momente spectaculoase, au râs, s-au jucat și și-au făcut destăinuiri una celeilalte. Alături de ele, pe parcursul acestor săptămâni au fost și iubitul Monicăi, Mr. Pink, dar și fiul acestuia, pe care Irina deja îl consideră frate. 

Loading...

Citește și

  • Irina Columbeanu și-a petrecut sărbătorile alături de mama ei, Monica Gabor, dar și de "fratele ei vitreg", fiul lui Mr. Pink, iubitul Monicăi. Alături de Irina, pe drum a fost și tatăl ei care a publicat un mesaj pe Facebook în care a anunțat că Irina este alături de mama sa la schi. În tot acest timp, Irinuca a publicat numeroase clipuri în care apare alături de băiatul lui Mr. Pink, semn că cei doi copii se înţeleg de minune.

  • monica gabor mr pink relatie america

    Cine şi-ar fi imaginat că după viaţa de regină pe care a dus-o în vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor va trece la cratiţă? Fosta soţie a omului de afaceri a dezvăluit cum decurge controversata poveste de dragoste dintrea ea şi iubitul chinez pentru care s-a mutat în America.