Care este cea mai mare frică a Cosminei Păsărin

cosmina.jpg

cosmina pasarin frica poftiti de va iubiti nea marin
Cosmina a trăit o spaimă uriaşă la filmările "Poftiţi de vă iubiţi"
Foto: Antena 1

Invitată la „Poftiți de vă iubiți!” să ajute la organizarea unei nunți tradiționale din Bucovina, Cosmin Păsărin a mărturisit care este cea mai mare temere a ei. Bruneta a explicat că este o mare iubitoare de animale, dar în acelaşi timp îi este şi foarte frică de ele.

Vedeta a povestit că se teme chiar și de animalele domestice. În show-ul de la Antena 1, Cosmina va trebui să-și depășească această frică pentru că nea Mărin va trimite toate vedetele la muncă pentru a strange banii necesari organizării nunții. Așa se face că frumoasa brunetă va ajunge în curtea orătăniilor pe care trebuie să le hrănească și se va confrunta cu văcuțe și oi. Mereu pus pe șotii, când va afla că îi este frică de animale, nea Mărin îi va face o farsă Cosminei.

cosmina2.jpg

cosmina pasarin frica poftiti de va iubiti nea marin
Cosmina Păsărin a trebuit să strângă bani pentru o nuntă în Bucovina
Foto: Antena 1

O va chema să facă curățenie într-una dintre băi, numai că în clipa în carebruneta deschide ușa dă nas în nas cu un mistreț, ce-i drept, împăiat. Sperietura ei însă va fi atât de mare, încât aceasta va țipa și va sări în brațele lui nea Mărin: „Mă și vedeam închisă cu porcul în baie. Asta mai lipsea”, a spus Cosmina speriată. Cum se va descurca vedeta cu animalele pe care trebuie să le îngrijească, fanii ei vor vedea luni și marți la „Poftiți de vă iubiți!” 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1