Care este cea mai mare dorință a lui Viorel Lis înainte să moară

viorel-lis-oana-lis.jpg

Oana Lis a dezvăluit care este cea mai mare dorință a lui Viorel Lis înainte să moară

Oana Lis și Viorel sunt împreună de mai mulți și deși există o diferență de vârstă destul de mare, cei doi au luptat pentru iubire. Însă în prezent ei sunt triști din cauza faptului că Viorel nu s-a simțit foarte bine în ultimele luni, ba chiar a ajuns și la spital.

Oana Lis este foarte tristă în ultima perioadă deoarece Viorel a devenit foarte melancolic și îi vorbește mult despre moarte și despre momentul în care el nu va mai fi în viață.

Oana Lis a mărturisit că dorința cea mai mare a lui Viorel Lis este ca ea să-și găsească un bărbat care să o respecte și să o iubească așa cum face și el.

„Viorel m-a zis că îi e teamă ca după ce moare el, să nu-mi găsesc pe vreunul care să mă bată, are tot felul de gânduri”, a declarat Oana Lis.

Oana Lis a explicat cum se simte Viorel în ultima vreme și a declarat că pe ea o apucă des plânsul când se gândește prin câte probleme trec ei ca și cuplu.

„M-am ocupat mai mult de mine, de familie, de casa mea, de sufletul meu. Ce să zic, depinde de zile. La noi fiecare zi este total altfel. M-a ajutat foarte mult psihologia ca să trec peste lucrurile astea. Viorel nu se simte bine. De exemplu acum două trei zile m-a speriat foarte tare. Mi-a zis că şi-a pierdut cunoştinţa, s-a lovit cu capul de perete. Sunt tot felul de lucruri. Eu nu sunt genul care îmi place să mă plâng. Mi s-a întâmplat pe stradă să mă buşească plânsul dintr-odată. M-am gândit şi la sinucidere de câteva ori. Nici pentru mine nu m-am rugat a Dumnezeu atât de mult. Eu cred. Dacă nu crezi nu se întâmplă”, a mărturisit ea recent.
 

Loading...

Citește și