Durere mare după ce Ionela Prodan a murit! „Să-i fie țărâna ușoară”

ionela.jpg

Ionela Prodan și Anamaria Prodan

Ionela Prodan a murit și a lăsat în urmă multe lacrimi. Anamaria a publicat un mesaj foarte emoționant pe rețelele de socializare unde mai multe vedete i-au trimis mesaje de susținere și îmbărbătare.

Printre persoanele care i-au transmis câteva cuvinte de condolențe fiicei Ionelei Prodan s-au numărat și fina ei, Andreea Tonciu Niculescu, Oana Roman și Monica Anghel.

„Condoleanțe nașa mea, suntem alături de tine!”, i-a scris Andreea Tonciu. Un mesaj la fel de emoționant i-a scris și Monica Anghel pentru familie. „Draga mea, condoleanțe. Dumnezeu să o odihnească”, a scris Monica Anghel.

Oana Roman a povestit câteva momente din viața marii artiste a folclorului român. „Mie mi-a zis o dată: în viață trebuie să te lupți mereu, să nu te lași niciodată și să nu lași pe nimeni vreodată să creadă că e mai presus de tine! Să fii mândră până la aroganță și conștientă de cât de bună ești! N am ascultat-o sută la sută. Tu ai ascultat-o și s-a văzut! Condoleanțe iubita mea, Anamaria Prodan Reghecampf”, a scris Oana Roman.

Saveta Bogdan, o prietenă apropiată a Ionelei Prodan a mărturisit că fiica ei, Anamaria, a rămas alături de mama ei non stop.

„Dumnezeu să o odihnească, să-i fie țărâna ușoară. Eu nu credeam vreodată că o să moară, era o femeie puternică”, a declarat Saveta Bogdan la Antena Stars.

„Tu nu ai murit! Și nu o vei face vreodată! Tu ai fost și vei rămâne forța vieții mele! Tu ești icoana vieții mele! Știu că acolo unde ai plecat, vei conduce corul îngerilor, iar vocea ta va răsuna mult mai tare și mai frumos în tot raiul și în inima mea! Drum bun, iubirea vieții mele!”, a fost mesajul Anamariei Prodan despre mama ei.

loading...
Loading...

Citește și