Ce spune Vladimir Drăghia despre noul sezon Exatlon

646x404.jpg

Vladimir Drăghia și Ilinca Vandici moderează emisiunea Fan Arena
Citeste tot despre: 

Sezonul doi al emisiunii Exatlon a început miercuri, 29 august, și este plin de surprize. Vladimir Drăghia și-a spus părerea despre noul sezon de la Exatlon și a mărturisit că lui i s-a părut foarte intens.

Câștigătorul primului sezon din Exatlon este moderatorul unei emisiuni talk-show care se bazează pe întâmplările concurenților de la Exatlo. Alături de el, Ilinca Vandici moderează emisiunea FanARENA. În ediția difuzată astăzi, Diana Belbiță și Ștefan Floroaica au fost prezenți în platoul de la Kanal D.

„Aseară, mergeam spre casă. Era trafic. Cumva parcă simțeam ceva în aer. Părea că toată lumea se duce acasă ca să se uite la Exatlon. Cum mi s-a părut? Mi s-a părut foarte intens! Oamenii de acasă au văzut!”, au fost cuvintele lui Vladimir Drăghia.

Diana Belbiță a explicat faptul că membrii echipelor de la Exatlon nu au atâtea emoții precum avem noi, cei de acasă. „Cum adică stăteam pe canapea? Făceam ture prin casă. Am deja favoriți: pe Yamato și Mirel. A fost subiectiv. Am încercat să dorm, nu am reușit. Ei nu au acolo câte emoții avem noi de acasă”, au fost cuvintele Dianei Belbiță.

Vladimir Drăghia a mărturisit faptul că el a fost calm și nu a trecut prin aceleași emoții ca și Diana Belbiță.

„Eu am fost singurul calm? Mă bucuram că sunt acasă, cu familia. Pentru mai multe secunde mi-am dorit să fiu acolo. Cred că au făcut față destul de bine traseului. Noi nu mai puteam nici să mai mergem, parcă aveam spaghete în loc de picioare”, a continuat el.

 

Loading...