Capatos revine din ianuarie cu o nouă emisiune! Își ia co-prezentator de la "Românii au talent"

capatos.jpg

dan capatos
Dan Capatos va avea un nou co-prezentator în noua emisiune
Foto: Click!

Dan Capatos le pregătește telespectatorilor o nouă emisiune din ianuarie 2017. Va fi similară cu „Un show păcătos”, dar va veni cu un nou nume: „XTRA Night Show”. În plus, Capatos va avea alături de el un nou co-prezentator, fost participant la ediția de anul acesta a concursului „Românii au talent”.

Viitoarea colegă de platou a lui Dan Capatos și co-prezentatoare a noii emisiuni, „XTRA Night Show” , este Anisia Gafton, care a participat anul acesta la „Românii au talent” cu un număr de stand-up comedy, după cum anunță Pagina de Media. A fost atât de îndrăgită de public și de juriu, încât a ajuns până în finala competiției.

anisia.jpg

anisia gafton
Anisia Gafton, fostă concurentă la "Românii au talent"
Foto: Pro Tv

De asemenea, în cadrul emisiunii vor rămâne Daniela Crudu, Silviu Andrei și Cătălin Bordea. La jumătatea lunii decembrie, Capatos a anunțat că emisiunea „Un show păcătos” s-a încheiat după nouă ani, iar noul format va reveni pe ecranele telespectatorilor din 9 sau 15 ianuarie 2017.

Loading...

Citește și

  • dan capatos madalin ionescu

    Joi, 15 decembrie, la “Un show păcătos” s-au decernat premiile emisiunii pentru 2016. S-ar părea că aceasta a fost nu numai ultima emisiune din acest sezon, dar şi ultima din istoria show-ului, căci surse din Antena 1 spun că emisiunea nu se va mai difuza de anul viitor.

  • rocsana marcu dan capatos

    Acuzată că își retușează pozele cu ajutorul programului Photoshop, Rocsana Marcu a dat cărțile pe față! Invitată pe canapeaua lui Dan Capatos, blonda le-a arătat telespectatorilor cum își modifică imaginile sexy pe care le publică conturile de socializare.