A cântat pentru Andra şi Smiley, iar azi vine la audiții, la “Vocea României”!

juriu-vocea-romaniei.jpg

juriu vocea romaniei
Juriul de la "Vocea României"

Audițiile de la "Vocea României" continuă în această seară, la PRO TV, de la ora 20.30. Pe scenă va veni o solistă care a lucrat cu mulți artiști din România, printre care Andra, Smiley, Nico, Matteo sau Monica Anghel, iar anul acesta Nicoleta Oancea s-a înscris în cel de-al optulea sezon «Vocea României». În această seară o vom urmări pe Nicoleta în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute de la «Vocea României».

Frumoasa solistă are 28 de ani, este din București și își câștigă existența din muzică. Cântă într-o trupă de cover-uri. Primii bani din muzică i-a câștigat la 16 ani, atunci când a făcut backing vocals pentru un artist. De atunci, a câștigat în mod constant banii ei și era foarte bucuroasă că nu mai trebuie să fie întreținută de către părinți. Experiența a ajutat-o enorm, căci ”a furat” de la fiecare artist cu care a lucrat câte ceva.

nicoleta-oancea-vocea-romaniei.jpg

auditii vocea romaniei nicoleta oancea
Nicoleta Oancea îi va lăsa mască pe jurații de la "Vocea României"

Făcea parte din cea mai apreciată trupa de backing vocals la acea vreme (Pinky). Și-a cunoscut soțul la un eveniment privat şi sunt colegi de breaslă, căci şi el lucrează în domeniu: ste chitarist și producător muzical. Au împreună un băiat în vârstă de 4 ani și spune că sunt extrem de împliniți. În urmă cu 5 ani, Nicoleta Oancea a făcut tranziția de la backing vocals la solist, atunci când a început să cânte la evenimente private cu o trupa de coveruri.

Loading...

Citește și

  • La Vocea României nu s-a schimbat doar juriul, ci şi regulile. Producătorii au introdus o schimbare care îi va viza direct pe antrenori. România este a doua țară, după Statele Unite ale Americii, care aduce acest mecanism în format! Noutatea introducerii butonului de block va duce competiția la un nou nivel, iar suspansul și tensiunea vor crește simțitor.

  • După plecarea Loredanei și a lui Adi Despot din juriul de la Vocea României, multe negocieri au avut loc pentru a înlocui lipsa celor doi artiști. Astfel, alături de Smiley și de Tudor Chirilă, care și-au păstrat locurile pe scaunele roșii ale emisiunii, cele două cântărețe care au semnat contractul cu cei de la Vocea României sunt Irina Rimes-informație deja știută- și Andra!