A cântat pe scăunel, după ce a făcut vaccinul anticancer

12-13-vedete-leo-iorga.jpg

La concertul din Cluj, de vineri, Leo a cântat cu sala plină
Citeste tot despre: 

Leo Iorga (52 de ani) nu se dă bătut în lupta cu cancerul pulmonar, boala cu care a fost diagnosticat în urmă cu șase ani.

La doar două săptămâni de când a revenit din Cuba, unde a beneficiat de un vaccin miraculos, Cimavax, îndrăgitul cântăreț a urcat din nou pe scenă. Astfel, în perioada 9-11 februarie, el a bifat trei concerte în localurile din Cluj, Baia Mare și Oradea. Deși are amețeli, Leo a reușit să ducă la capăt toate spectacolele, fiind susținut de sutele de fani. Totuși, ca să nu-și piardă echilibrul, el a cântat așezat pe un scăunel. După recitaluri, admiratorii au stat la coadă pentru autografe, iar fetele l-au încercuit și au dorit să se pozeze alături de el. Leo are nevoie de 10.000 de euro pentru că, peste șase luni, este programat la control, la clinica de oncologie din Havana.

Loading...
 
 

Citește și

  • Compozitor şi chitarist de cinci stele, Adi Ordean a decis să revină pe scenă cu trupa ”Schimbul 3”, alături de care vrea să interpreteze vechile sale hit-uri. Anunţul se dovedeşte a fi însă o grea lovitură sub centură pentru finii lui de cununie, Leo şi Paula Iorga. Nu de alta, dar, cu acest prilej, Adi a reluat colaborarea şi cu impresara Florenţa Marin, femeia care în 2015 a fost la un pas să strice căsnicia celebrului solist.

  • Leo Iorga a ajuns în celălalt capăt de lume, alături de soţia lui, Paula. Artistul, diagnosticat în 2011 cu cancer pulmonar, a trecut prin cinci operaţii, două la plămâni, două pe creier şi una la glandele suprarenale. Acum speră ca tratamentul-minune din Cuba să-i pună capăt acestei boli.

  • Diagnosticat în urmă cu cinci ani de cancer la plămâni, Leo Iorga (51 de ani) a bătut la uşile tuturor specialiştilor din ţară, pentru a învinge perfida boală. A trecut prin patru operaţii, prin tratamente chinuitoare cu citostatice, dar şi prin sute de şedinţe de fizioterapie. A încercat chiar şi pastilele cu venin de scorpion. E decis să ajungă, luna asta, şi în Cuba, la o clinică de oncologie.

  • A fost aruncată din trupa Pact de pe postul de manager, după patru ani de muncă, iar acum Florenţa Marin a răbufnit. Îl face praf pe Leo Iorga şi o arată cu degetul pe nevasta acestuia. Bruneta crede că Paula Iorga este capul răutăţilor şi cea care ar fi “comandat” ca Leo să o lase fără pâine.