A cântat cu Mirabela Dauer și cu Angela Similea, a fost babysitter și cameristă în Italia. La 61 de ani, a făcut show și la "X-Factor"

xfactor_1.jpg

Silvia Mitrache e stabilită de 30 de ani în Italia
foto: Antena 1

Ultimele două seri de audiții, difuzate joi și vineri, i-au ținut în șah pe jurații X Factor (Antena 1). Au urcat pe scenă concurenți care ar fi meritat direct un loc în Bootcamp, unde era deja aglomerație mare, dar și concurenți care au venit cu povești de viață savuroase. O româncă stabilită în Italia, care a avut ocazia să cânte și pentru părinții lui Ștefan Bănică, a făcut show pe scena X Factor. A fost un exemplu, la cei 61 de ani ai ei.

Silvia Mitrache, o craioveancă stabilită de 30 de ani în Italia, îndrăgostită de muzică și care a cântat în Franța, în Germania, dar și în România, i-a încântat joi seara pe jurații X Factor. Mai mult, Silvia, care a urcat pe scenă în trecut și alături de nume mari din România, precum Margareta Pâslaru, Mirabela Dauer sau Angela Similea, i-a dezvăluit lui Ștefan Bănică faptul că a avut ocazia să cânte și pentru părinții acestuia. ”Cred că aveați 13-14 ani când eu cântam la un bar aici în București, când ați venit cu mama și tatăl (n.r. Sanda Vlad-Liteanu și regretatul Ștefan Bănică)”, a spus Silvia. Jurații au fost în delir după ce Silvia a interpreta piesa "The Best", a Tinei Turner. "Votul meu este un mare DA", i-a spus Bănică. Doar Florin Ristei i-a dat un NU, însă din motive care au ținut de strategie.

xfactor_2.jpg

Silvia Mitrache a făcut show la X-Factor
foto: Antena 1

Dacă până acum jurații aflau abia la finalul audițiilor ce grupă le va fi repartizată, în cel de-al nouălea sezon X Factor, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au fost anunțați încă de la început mentorul cărei grupe vor fi. Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună, cu Bella Santiago.

A participat și la „Cântă acum cu mine“, difuzat de Pro TV

În 2019, Silvia Mitrache i-a impresionat și pe cei 100 de jurați ai emisiunii „Cântă acum cu mine“, difuzată de Pro TV. Silvia a ridicat atunci 97 din cei 100 de membri ai juriului cu interpretarea piesei „What’s love got to do with it“ (Tina Turner). Femeia nu a impresionat doar cu vocea şi timbrul ei, ci şi cu povestea de viaţă. „Am 60 de ani şi sunt o luptătoare, sunt o femeie veselă, foarte pozitivă. De aproape 30 de ani trăiesc în Italia. Am muncit ca babysitter, îngrijitoare pentru bătrâni, cameristă. Îmi este dor să cânt pe scenă şi îmi dau seama că niciodată nu este prea târziu. Am plecat din ţară la momentul nepotrivit, am cântat o perioadă în Italia, după aceea am pornit pe drumul muncii, pentru că nu am reuşit. Acolo nu te aşteaptă nimeni. Şi regret că am plecat. Regret“, spunea Silvia, la PRO TV.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1