Cântăreţul Peter Pop s-a cuplat cu fosta Miss Barcelona, Cynthia Martinez

solll3.jpg

Solistul se împarte de ceva timp între România şi Catalunia, din motive sentimentale, evident
Foto: Click!

Bogdan Petre Popa, sau Peter Pop, cum este mai cunoscut solistul trupei Son of Lars, a înfiripat de curând o idilă pe cât de frumoasă, pe atât de neaşteptată cu prezentatoare TV, actriţă şi fostă Miss Barcelona, Cynthia Martinez.

Solistul Son of Lars, căci despre el este vorba, este un personaj deosebit, el îmbinând atât frumuseţea exterioară (fost fotomodel şi actor), cât şi pe cea interioară. Bogdan Petre Popa (în numele de buletin) a fost fotomodel și actor, jucând în super producția românească #Selfie69. El a devenit Peter Pop în 2014, când a lansat, alături de Lora, super hit-ul “Singuri în Doi”. Între timp a devenit solistul de la Son of Lars,  fiind apreciat nu doar pentru timbrul vocal de excepție, cât şi pentru faptul că este compozitor și textier, ceea ce îl face un artist complet. Dealtfel, el este cunoscut ca un personaj charismatic, subtil şi inteligent.

sol_cz.jpg

Dimnişoara Martinez a fost una dintre cele mai dorite femei din Barcelona la vârsta de 21 de ani, când a câştigat titlul de Miss al urbei catalane
Foto: Click!

Son of Lars a lansat recent single-ul “New Romance”, o piesă cu particularităţi mult diferite decât cele existente pe piaţă, către muzica Pop artist, la limita dintre mainstream&underground, cu influenţe de blues, jazz si rock. Piesa "New Romance" lansată de Son of Lars face parte dintr-un album ale căror piese urmează să fie lansate. Partenera solistului de la Son of Lars este nimeni alta decât binecunoscuta prezentatoare TV, Cynthia Martinez, care este şi actriţă şi fostă Miss Barcelona. Din 2013, profesează ca prezentatoare TV. Printre altele, Cynthia a fost prezentatoare la o emisiune concurs din Barcelona, la Call TV in Catalania pe canal 8 sau pe Antena 3 "VAMOS A JUGAR". 

sol_cyyy.jpg

Cyntia se dedică în ultimul timp mai mult televiziunii
Foto: Click!

A fost actriţă la ultima películă de Alex de la Iglesia, Balada Triste de Trompeta, în piesa de teatru en Moncloa "El dolor es un largo viaje"şi a avut colaborări de lungi metraje cu de "PROMOCION FANTASMA". La 21 de ani, Cynthia Martinez a câştigat titlul de Miss Barcelona.

sol.jpg

Bogdan, care este un extraordinar poliglot, a reuşit să înveţe limba spaniolă doar în câteva luni, de când se află în relaţia cu Cynthia
Foto: Click!

solll.jpg

Frumoasa spanioloică a urmat şcoala de actorie la Central de Cine Madrid şi interpretare la William Layton (Madrid).
Foto: Click!

Loading...

Citește și

  • finala exatlon vladimir draghia

    Mult a fost, puţin a rămas! Unul dintre cele mai antrenante reality-show-uri difuzate vreodată în România se apropie de final. După patru luni de intensitate maximă, timp în care concurenții au avut de străbătut o adevărată călătorie a transformării și a performanței sportive se apropie momentul deznodământului, aşteptat de toată lumea, finala "Exatlon". Miercuri, 23 mai, câștigătorul „Exatlon” se alege în direct, la Kanal d.

  • Lavinia Parva, Stefan Banica, Andreea Marin, femeile lui Stefan Banica, Lavinia o copiaza pe Andreea Marin, femei la indigo

    Lavinia Pârva se reinventează! De când a devenit soția lui Ștefan Bănică Jr., frumoasa artistă face bani nu doar ca solistă, ci şi ca profesoară de muzică şi, mai nou, ca prezentatoare de evenimente. Practic, am putea spune că o cam “bruiază” pe Andreea Marin, care e titulară de ani buni pe acest segment, al maeştrilor de ceremonii. Mai mult, şi pe scenă, nu doar în viaţa de zi cu zi, cele două seamănă ca două picături de apă. Iar cireaşa de pe tort este faptul că Lavinia prezintă alături de Cove, fostul asistent al “Zânei”, de la “Surprize, surprize!”

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1