Cântărețul de muzică populară Aurelian Preda a murit! Avea doar 47 de ani

aurelian-preda-a-murit.jpg

Aurelian Preda a pierdut lupta cu cancerul
FOTO: Arhiva personală

Aurelian Preda a murit. Lumea artistică din România a fost zguduită, marţi seară, de încă o veste tragică. Cântăreţul de muzică populară şi prezentator de emisiuni de specialitate, Aurelian Preda, a pierdut lupta cu cancerul.

Cunoscutul solist de muzică populară, Aurelian Preda, a încetat din viață marți seara, într-o clinică din străinătate, anunță Antena 3.

Artistul a murit la orele 18.10, într-o clinică privată din Austria, dupa ce s-a luptat o bună perioadă de timp cu o boală incurabilă. 

"Nimic nu l-a mai putut salva! Avea doar 47 de ani, dar destinul a fost necruțător cu el. Dumnezeu să-l odihnească", au declarat apropiații lui Preda, conform aceleiași surse.

Trupul neînsufletit va fi adus în țară în zilele următoare, iar înmormantarea va avea loc la Mânăstirea Călugarilor din Derveni.

Suferea de cancer

La începutul lui 2010, solistul argeşean a aflat că suferă de cancer. Când a primit cumplită veste, Aurelian Preda a hotărât să-şi ferească familia de suferinţă prin care va trece atunci când va începe tratamentul împotriva bolii, conform Realitatea Tv.

Pentru o perioadă a ales să-şi lase rudele în Italia, iar el să vină la tratament în România. A suferit 4 operaţii, dar a făcut şi mai multe vizite la mormântul sfânt, totul în speranţa că se va vindeca.

Loading...

Citește și

  • aurelian preda

    Boala l-a îngenuncheat pe interpretul de muzică populară Aurelian Preda. Solistul a murit marți, 27 septembrie, la numai 47 de ani, după o luptă lungă cu o boală necruțătoare. Aurelian Preda suferea de ani de zile de cancer și a cântat adesea despre suferința sa.

  • Miercuri (28 septembrie), Ioan Gyuri Pascu (55 de ani) va ajunge acasă, la Agnita, în judeţul Sibiu. Aici şi-a dorit să-şi doarmă somnul de veci, alături de părinţi şi de sora sa. În oraşul natal, oamenii îl aşteaptă cu durere în suflet. E prima oară când Gyuri îi face să plângă.

  • Sebastian Papaiani a murit marți (27 septembrie). Avea 80 de ani şi grave probleme de sănătate. Actorul a suferit un atac vascular cerebral în această primăvară şi a rămas cu sechele pe care apropiaţii încercau să-l facă să le depăşească. Reporterii Click! s-au întâlnit ultima oară cu maestrul pe 15 aprilie şi au realizat un ultim interviu înainte ca bolile să-l doboare.