Cântă la Eurovision 2015, dar face bani din pictură! Află despre cine este vorba VIDEO

eurovision-2015

eurovision 2015 romania selectie nationala
Finala Eurovision 2015 va avea loc în Austria, la 23 mai
foto: EBU
Citeste tot despre: 

Este un artist complet! Tudor Turcu (32 de ani), unul dintre concurenţii evenimentului muzical de amploare Eurovision 2015, nu doar că ştie să cânte foarte bine, ci mai şi pictează, câştigând bani frumoşi din asta.

Pictura este una dintre pasiunile mai vechi ale lui Tudor Turcu, unul dintre fericiţii finalişti de la Eurovision 2015.

tudor

eurovision 2015 romania finala craiova
Tudor Turcu se numără printre concurenții care vor participa în finala Eurovision 2015 – Selecția Națională
Foto: Arhivă personală

 

Mai mult decât atât, solistul, care abia aşteaptă să se apropie Eurovision 2015, face şi bani din pictură. De cele mai multe ori, chiar mai mulţi decât atunci când cântă la concerte.

turuc.jpg

eurovision 2015 romania finala craiova
E un artist desăvârşit: Tudor Turcu pictează, dar şi cântă la Eurovision 2015
Foto: Arhivă personală

 

Astfel, concurentul de la Eurovision 2015 reuşeşte să îşi vândă operele la preţuri cuprinse între 250 şi 2.500 de euro, în funcţie de mărimea tablourilor. Asta în timp ce, pentru un concert, cântăreţul încasează maximum o mie de euro.

tablouri-tudor-turcu.jpg

eurovision 2015 romania finala craiova
Iată cum arată una dintre operele artistului care concurează la Eurovision 2015!
Foto: Arhivă personală

 

Eurovision 2015: Finala Selecţiei Naţionale va avea loc la Craiova

Tudor Turcu are un talent desăvârşit la cântat, iar acest lucru a fost demonstrat din plin la participarea sa la concursul "X factor", în anul 2012. Atunci a cucerit publicul din prima clipă şi a reuşit să câştige marele premiu. Iar succesul lui nu s-a oprit aici. În prezent, solistul a reuşit să se califice în Finala românească de la Eurovision 2015 şi are şansa de a ne reprezenta ţara la Viena, cu melodia “Save us”. Finala Naţională a Eurovision 2015 este programată în data de 8 martie, la Craiova.

“Sunt fericit şi am pornit pe acest drum alături de Gabriel Huiban, compozitorul melodiei «Save Us», cu încrederea că pot reprezenta cu onoare România, la Marea Finală Eurovision 2015 de la Viena. Aşadar, vă ofer din suflet, pentru sufletele voastre, o melodie în care am mare încredere şi sunt sigur că, împreună, vom putea transmite mesajul ei mai departe", a mărturisit Tudor Turcu.

Ascultă piesa lui Tudor care concurează la Eurovision 2015!

 

Lista finaliștilor de la Eurovision 2015

Luminiţa Anghel („A Million Stars”, compozitori: Andrei Tudor / Cristian Faur)

Alexa&Temişan („Chica latina”, compozitori: Mihai Alexandru / Alexa Niculae)

Voltaj („De la capăt”, compozitori: Gabriel Constantin, Călin Gavril Goia, Adrian Cristescu, Victor-Răzvan Alstani, Silviu-Marian Păduraru)

Băieţii („Dragoste în lanţuri”, compozitori: Mihai Postolache, Ştefan Adrian Marin, Liviu Vârciu, Marian Stavar) (Şi ei se numără printre concurenţii de la Eurovision 2015)

Blue Noise („Love Won’t Run Away”, compozitori: Diana Moraru, Elena Moroşanu, Ana Cristina Leonte, Mihail Grigore, Denis Bolborea)

Rodica Aculova („My Light”, compozitori: Ivan Aculov / Lidia Scarlat)

Cristina Vasiu („Nowhere”, compozitori: Cristina Vasiu, Daniel Costache, Dan Andrei Deaconu)

Tudor Turcu („Save Us”, compozitor: Gabriel Huiban)

Super Trooper („Secret Place”, compozitori: Daniel Alexandrescu, Radu Fornea, Pavel Petricenco / Daniel Alexandrescu, Tudor Man, Pavel Petricenco)

Ovidiu Anton („Still Alive”, compozitori: Linda Persson, Ylva Persson, Peter Hageras) (Prima dragoste a Deliei este printre concurenţii de la Eurovision 2015)

Lara Lee („Superman”, compozitori: Robin Lynch, Niklas Olovson / Milica Fajgelj, Tami Rodriguez, Nicole Rodriguez)

CEJ („We Were In Love”, compozitori: Victor Thell, Aleena Gibson, Maria Smith)

România, printre ţările participante la Eurovision 2015

Concursul cântecului european, Eurovision 2015, se va desfăşura anul acesta la Viena, în Austria, în 19, 21 şi 23 mai. România va participa în prima semifinală a concursului, cea din 19 mai, alături de Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

Loading...
 
 

Citește și