Cântă cu grație, sunt buni de formație! Andreea Marin, Aradits, și alte vedete cu talente ascunse

18-19-ibaka.jpg

Andreea Ibacka a studiat timp de nouă ani vioara, la Şcoala de Muzică nr. 4

Vedetele stăpânesc la perfecţie unele instrumente. În timp ce Andreea Ibacka şi Virgil Ianţu s-au specializat la vioară, Paula Seling şi Delia le zic dumnezeieşte din flaut. Andrei Aradits e as la fluier. Andreea Marin este o maestră a clapelor.

Vă mai amintiţi de Andreea Ibacka, actriţa care, în urmă cu câţiva ani, era nelipsită din distribuţia telenovelelor de la Acasă TV? Vineri (19 august), vedeta a împlinit 32 de ani, prilej de a organiza o mică petrecere, alături de soţul ei, Cabral, prezentatorul emisiunii ”Ce spun românii?”(PRO TV). Deşi măsoară doar 1,64 m, fiind una dintre cele mai scunde vedete de pe la noi, Andreea este  un monument de talent. Nu mulţi ştiu însă că ea cântă dumnezeieşte la vioară, instrument pe care l-a studiat cu sârg, în anii copilăriei: “La 6 ani m-au înscris ai mei la Şcoala de Muzică. Nu mi-a plăcut prea tare. Era mult de învăţat, mult de studiat, iar eu eram o pitică cu chef de joacă. Totuşi, ceva s-a întâmplat, ceva bun, zic, şi până la urmă am intrat la liceu, am tot mâncat pe pâine teorie muzicală, istoria muzicii, vioară şi pian. Am petrecut 9 ani speciali, la Şcoala de Muzică nr. 4, printre solfegii, acorduri şi ritmuri de Mozart”, a povestit ea, despre acest episod, pe blogul său.

Zoom
Paula Seling şi Delia, două voci de aur, cântă perfect la flaut

 

În timp ce Andreea mânuieşte perfect arcuşul, iată  că două colege de breaslă, Paula Seling (38 de an) şi Delia  (35 de ani), cântă superb la flaut. Delia a îndrăgit acest instrument de suflat  în perioada în care a fost studentă la Conservator.

 

Ambele au susţinut un regal la flaut, în cadrul unor concerte mari, fanii lor fiind în delir.

Zoom
Andreea Marin stăpâneşte la perfecţie clapele. Se descurcă, deopotrivă, la pian şi la acordeon

 

Cât o priveşte pe Andreea Marin (42 de ani), ea a făcut o pasiune pentru pian, încă de la vârsta de 5 ani, fiind încurajată, în timpul repetiţiilor, de mama ei. În amintirea femeii, care a sfârşit într-un accident de maşină, Andreea cântă adesea piesele care îi plăceau Violetei. 

 

Mai mult, are şi un imens pian alb, care tronează în livingul vilei sale. Dar, la fel de frumos cântă şi la acordeon, Andreea amuzându-se copios, alături de Horia Brenciu, la o emisiune tv, în urmă cu peste zece ani.  

Aradits le zice bine din fluier, Ianţu e specialist în vioară

Zoom
Andrei Aradits a învăţat singur să cânte la fluier

 

Dar şi alţii au talente ascunse. De pildă, anul trecut, actorul Andrei Aradits (42 de ani), jurat la ”Te cunosc de undeva” (Antena 1), a interpretat la fluier, pe scena acestei emisiuni, câteva fragmente de muzică populară.

Zoom
Virgil Ianţu a studiat vioara la Timişoara

 

El susţine că a învăţat singur să cânte şi că fluierul l-a cumpărat de la Magazinul Muzica. Iar Virgul Ianţu (46 de ani), intrat în istoria televiziunii cu emisiunile de top ”Vrei să fii milionar? ” sau ”Copiii spun lucruri trăsnite”, este un adevărat guru al viorii. A absolvit Liceul de Muzică „Ion Vidu” din Timişoara şi, într-un recent interviu, a povestit că, în copilărie, nu apuca să se joace nici măcar duminicile, căci zilnic avea întâlnire cu profesorul de muzică.

loading...
Loading...

Citește și