Cândva, au strălucit împreună la emisiunile tv! Mai știți aceste cupluri de prezentatori?

6-7-vedete-1.jpg

Olivia Steer și Ștefan Bănică Jr au prezentat ”Dansez pentru tine”, în 2006

Ce îi trebuie unui cuplu tv să atragă audienţa? Carisma, isteţimea şi simţul umorului sunt ingredientele reţetei de succes. De-a lungul vremii, în televiziune s-au format mai multe echipe. Au muncit cot la cot, iar când show-urile au fost scoase din grila de programe fiecare şi-a găsit alt loc de muncă, unii chiar la televiziuni rivale. Click! vă spune ce mai fac vedetele tv care au avut sau care continuă să aibă lipici la telespectatori.

Celebrul concurs „Dansez pentru tine” (Pro TV), difuzat în perioada martie 2006 – octombrie 2013, a debutat cu Ştefan Bănică (51 de ani) şi cu Olivia Steer (46 de ani), în calitate de prezentatori. După numai un sezon, soţia lui Andi Moisescu a părăsit echipa devenind mamă, locul ei fiind luat de Iulia Vântur, fostă ştiristă PRO TV. Olivia a mai bifat câteva emisiuni la postul Acasă TV, inclusiv ”Doamne de poveste”, apoi a avut doar câteva apariţii în spaţiul public, legat de scandalul vaccinurilor la copii. Cât îl priveşte pe Ştefan Bănică, el şi-a continuat cariera în televiziune, devenind jurat la „X Factor” (Antena ), iar în primăvară a făcut un rol de zile mari în serialul „Liber ca pasărea cerului”, de la acelaşi post tv.

6-7-vedete-5.jpg

Cristina Cioran și Alexandru Papadopol au fost colegi în ”Numai iubirea”, în 2003

 

Un alt cuplu de actori, care se afla în topul audienţelor, a fost format din Cristina Cioran (42 de ani), căreia i se spune „Cameron Diaz de România”, şi Alexandru Papadopol (44 de ani). Ei au jucat la Acasă TV în  „Numai iubirea”, în 2003, dar şi în „Căsătorie de probă”. Cristina a devenit cunoscută publicului ca prezentatoare la Acasă TV a emisiunilor “Dădaca”, “Cu dădaca în bucătărie” şi “Acasă în bucătarie”. Între timp, Papadopol, profesor, dar şi actor la Teatrul ”Odeon”, a divorţat de Ioana Ginghină. Pe Cristina Cioran o vedeţi la cârma emisiunii “Acces direct”, de la Antena 1, în locul Simonei Gherghe.

6-7-vedete-2.jpg

Constantin Trofin și Ovidiu Uscat au prezentat matinalul ”Canalul de știri”, la Antena 1, în 2003

 

Un succes imens au înregistrat şi Ovidiu Uscat şi Constantin Trofin. Ei au prezentat „Canalul de ştiri” (2003-2006),  matinalul postului Antena 1,  înainte ca Răzvan şi Dani să se transfere aici, de la Naţional TV. După încetarea colaborării, Ovidiu Uscat s-a întors în oraşul natal, la Cluj, unde a ocupat un important rol în echipa de conducere a postului Look TV. Dar şi colegul lui, Constantin Trofin (56 de ani), a revenit la Cluj, unde este profesor de jurnalism. El a fost de trei ori laureat al Premiului Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR). A câştigat şi Premiul Mediafest organizat de Media PRO.

6-7-vedete-4.jpg

Pavel Bartoș și Carmen Tănase, gazdele emisiunii ”O scrisoare pentru tine” (Acasă TV), în 2005

Carmen Tănase (58 de ani) şi Pavel Bartoş (44 de ani) făceau un cuplu intersant, în 2005,  la emisiunea „O scrisoare pentru tine” (Acasă TV). Acum, Pavel Bartoş este gazda emisiunii „Vocea României”, concursul muzical de la PRO TV, dar şi colegul de prezentare al lui Smiley, la „Românii au talent” (PRO TV). Carmen Tănase, care a încheiat filmările pentru serialul „Fructul oprit”, de la Antena 1, a declarat într-un interviu că doreşte să ia o pauză de la televiziune, pentru a-şi încărca bateriile, căci au fost seri în care, din cauza stresului, d-abia apuca să doarmă câteva ore pe noapte. 

Cabral a făcut echipă cu două vedete, la Acasă TV 

6-7-6.jpg

Cu Mircea Solcanu, la ”Poveștirile de noapte”, în 2007

Cabral Ibacka (41 de ani), care acum prezintă „Ce spun românii?”, la Pro TV, a trecut şi pe la Antena 1 şi pe la Prima TV, unde a făcut echipă cu Adriana Mariş la emisiunea „Impact”. În perioada 2007-2013, Cabral şi Mircea Solcanu au prezentat „Poveştiri de noapte”. Mircea a fost scos de pe micul ecran, de conducerea postului Acasă Tv în urma unor comentarii nepotrivite la adresa familiei a cărui copil a fost omorât de câini într-un parc bucureştean. În februarie – martie 2015, Cabral a făcut echipă cu Mihai Bobonete (39 de ani) din „Las Fierbinţi”, la reality-showul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, filmat în Africa. Dar el a avut-o colegă şi pe Adela Popescu (32 de ani), cu care a prezentat, în 2008,  emisiunea „În al nouălea cer”, la Acasă TV. Adela Popescu a devenit prezentatoare la „Vorbeşte lumea”, de la Pro TV.

6-7-55.jpg

Alături de Adela Popescu, la ”În al nouălea cer”, în 2008
Loading...

Citește și

  • olivia steer si andi moisescu

    Din 8 februarie, Andi Moisescu (46 de ani) revine la masa juraţilor de la „Românii au talent” (Pro TV), show care revine cu sezonul 9. Juratul şi prezentatorul emisiunilor „Apropo TV” şi „Pe Bune?!” (Pro TV) ne-a povestit într-un interviu cum e în casă cu doi copii, despre noul sezon al emisiunii, soţie, dar şi ce urmează să se întâmple în cariera lui.

  • Surprizător, patru artişti români seamănă leit cu starurile de la Hoollywood, aflate la peste 10.000 de km distanţă, de parcă ar fi născuţi de aceeaşi mamă. Augustin Viziru, Cristina Cioran, Denis Ştefan şi Razvan Simion îi pot înlocui cu succes pe Jesse Williams, Cameron Diaz, Andy Garcia şi pe Johnny Deep în peliculele lor, realizate peste Ocean. Fotografiile nu mai au nevoie de nici un comentariu.