Când va începe sezonul 8 din Românii au talent. Ce spun jurații

romanii_au_talent.jpg

Jurații emisiunii Românii au talent
Foto Facebook

Românii au talent revine pe micile ecrane în luna februarie. Atât jurații cât și publicul fidel al emisiunii sunt nerăbdători ca show-ul de talente să se reîntoarcă la tv, iar anunțul i-a bucurat mult pe cei care urmăresc emisiunea.

Câștigătoarea ultimului sezon al emisiunii, Lorelai Moșneguțu a impresionat toată România prin talentul muzical, dar și prin povestea de viață tulburătoare. Fetița fără mâini, cum a fost numită de public, a reușit să-și îndeplinească un vis cu ajutorul banilor câștigați de la ProTv. Și-a cumpărat un apartament și s-a mutat cu mama ei în București, în zona Dimitrie Leonida.

Potrivit Adevărul, sezonul 8 al emisiunii se va desfășura sub sloganul „Marea Unire a Talentului“ și va fi difuzat în fiecare vineri de la ora 20:30, începând cu data de 16 februarie.

„Acest sezon este puţin diferit, deoarece ne-am propus să descoperim talentul autohton, răspândit peste tot în lume. Nu a fost uşor, dar a fost mai multă emoţie şi surpriză pentru noi. Continuă să mă uimească românii cu capacitatea lor de a surprinde, unii concurenţi au bătut chiar mii de kilometri în efortul lor de a ne arăta de ce sunt în stare“, a dezvăluit Andi Moisescu. 

Mihaela Rădulescu a mărturisit că acest sezon va fi ca un blockbuster, iar concurenții sunt creativi și au o dorință puternică de a arăta lumii cine sunt ei cu adevărat.

„Va fi un sezon ca un blockbuster, plin de trăiri de tot felul. Preselecţiile au fost încărcate de emoţii, iar concurenţii mai determinaţi ca niciodată, creativi, şi cu o dorinţă aprigă de a arăta cine sunt cu adevărat. Ne-au uimit foarte mulţi români dintre cei care au avut curajul să urce pe scenă şi cred că o să vă placă tot ce veţi vedea şi veţi simţi din 16 februarie“, a declarat Mihaela Rădulescu.

Andra a declarat că în cadrul acestui sezon, concurenții vor demonstra că sunt extraordinari și au povești de viață uimitoare.

„Sezonul 8 «Românii au talent» va fi unul surprinzător din toate punctele de vedere. Întotdeauna mă întreb daca mai sunt talente de descoperit, momente pe care nu le-am văzut încă pe scenă, dar românii ne demonstrează în fiecare an că sunt extraordinari, că ascund foarte multe poveşti şi abilităţi incredibile. Am văzut numere cu adevărat spectaculoase, concurenţi extrem de ambiţioşi, care nu au lăsat nimic să-i abată de la drumul lor şi de la ceea ce-şi doresc“, a continuat Andra.

Actorul Florin Călinescu a rămas uimit de talentele concurenților și a mărturisit că a apăsat pe butonul auriu, emoționat de talentul unui concurent.

„Am observat la românii plecaţi din ţară o existenţă a spiritului românesc, a spiritualităţii şi a patriotismului. În acest sezon, la preselecţii, am văzut talente de toate felurile, din toate domeniile. Emoţional am apăsat pe butonul auriu, dar în rest am văzut de toate: concurenţii dansează, cântă, recită, merg pe sârmă, fac magie, improvizează şi aşa mai departe. Sunt foarte mulţi talentaţi în multe laturi ale manifestării omeneşti“, a declarat Florin Călinescu.

Loading...

Citește și

  • Mihaela Rădulescu, alături de Florin Călinescu, Andra şi Andi Moisescu, sunt juraţii emsiunii "Românii au talent", emisiune care se pregăteşte pentru difuzarea sezonului 8, la ProTv.

  • Vacanța de iarnă s-a încheiat, așa că celebrii jurați ai emisiunii ”Românii au talent” (PRO TV) s-au întors la treabă cu bateriile încărcate. Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu și-au dat întâlnire, zilele trecute, în vârf de munte, cu Smiley și cu Pavel Bartoș, gazdele show-ului, toți îmbrăcați în ținute populare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1