Când va deveni mamă Lavinia Pârva? ”El e nepoțelul mamei mele!”

lavinia-parva-stefan-banica-celebrity-awards-2014-1.jpg

lavinia parva
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică formează un cuplu, oficial, din 2013
foto: arhivă Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică formează oficial un cuplu din 2013, dar până acum nu s-a pus niciodată vorba despre căsătorie sau copii. E drept că Lavinia a afișat în mai multe rânduri o siluetă modificată, iar cârcotașii au speculat imediat că la mijloc ar fi o sarcină. Recent, cântăreața a abordat deschis subiectul copiilor, iar declarația ei a fost cel puțin surprinzătoare. ”Mă doare sufleţelul că nu sunt tot timpul cu căţelul meu, care acum se află la mama. El este nepoţelul mamei mele.”

Lavinia Pârva(30 de ani) e la vârsta la care femeile încep să se gândească serios la întemeierea unei familii în adevăratul sens al cuvântului. Totuși, cântăreața nu și-a pus un termen foarte precis pentru acest pas important. Invitată la emisiunea matinală de la Antena Stars, Lavinia nu a exclus ideea de a deveni mamă, dar nici nu a lăsat să se înțeleagă că ar fi un proiect pe termen scurt.

"Nu ştiu, nu m-am gândit la asta. Atunci când va fi momentul, probabil că voi deveni şi eu mămică. Mă doare sufleţelul că nu sunt tot timpul cu căţelul meu, care acum se află la mama. El este nepoţelul mamei mele. L-a pus în camera mea. Mama îmi spune că el le ocupă tot timpul”, a declarat Lavinia.

”Eu sunt un om mare cu suflet de copil. Am şcoala şi un studio de dezvoltare artistică, unde copiii au ocazia să înveţe să-şi producă propriul lor cântec. Am fost surprinsă să văd că sunt extrem de creativi. Acum, se desfăşoară o preselecţie pentru videoclipul piesei pe care o voi lansa în iarnă împreună cu ei. Nu sunt singură la şcoală. Mie îmi place să spun că sunt sora lor mai mare. Mă simt bine înconjurată de copii. Acum, mă pregătesc să mă duc la un eveniment de Halloween, unde copiii vor primi premii pentru costumele lor. Copiii sunt prietenii mei. Sper ca aceşti copiii de la şcoala mea să crească şi să-mi devină parteneri de scenă sau colegi", a adăugat artista.

Ștefan Bănică are doi copii din relațiile anterioare

Deşi Ştefan Bănică a recunoscut relaţia cu Lavinia Pârva abia în 2013, căsnicia lui cu Andreea Marin a fost zdruncinată de un scandal imens în septembrie 2011. Atunci Lavinia a fost surprinsă de fotoreporterii Click! când intra pe strada pe care Ştefan avea un apartament. Cei doi au petrecut acolo trei ore, iar la ieșire, observând fotografii, artista l-a avertizat pe Ștefan să nu iasă.

Iubitul Laviniei, Ștefan Bănică, are deja doi copii, un băiat (13 ani) din relația cu Camelia Constantinescu, și o fetiță (8 ani), din căsnicia cu Andreea Marin.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • lavinia parva

    Iubita lui Ștefan Bănică jr n-a fost niciodată pudică în videoclipuri. Imaginile cu picioarele dezgolite, posteriorul pus în valoare de lenjerie neagră și sânii neținuți în frâu de sutien i-au urmărit multă vreme pe fanii vedetei. Dar parcă niciodată Lavinia Pârva nu a fost mai sexy decât în cel mai recent videoclip, în care s-a lăsat inspirată de singurul dansator de flamenco din România.

  • “Soacră, soacră…poamă acră?”. Nici vorbă! Lavinia Pârva (30 de ani) poate răsufla uşurată pentru că a reuşit să-i intre la inimă Sandei Liteanu, mama lui Ştefan Bănică jr. (48 de ani). Se pare că sexoasa brunetă a trecut testul şi are mari şanse să devină noră cu acte oficiale.

  • lavinia parva stefan banica

    S-a dus pasiunea din cuplul Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva. Chiar dacă fac eforturi să îşi arate dragostea ori de câte ori sunt camere de filmat prin apropiere, iată că de data aceasta au dat-o în bară. Dacă mai ieri Ştefan declara că Lavinia este femeia vieţii lui, iată că astăzi nici nu o mai sărută.

  • Lavinia Parva Stefan Banica nunta

    Ștefan Bănică jr. (48 de ani) și Lavinia Pârva (30 de ani) se pregătesc de nuntă? Au trecut patru ani de când se iubesc, așa că nu ne-ar mira. Cei doi au acceptat să vorbească pentru prima dată despre relația lor și să pozeze împreună într-un pictorial. În ediția de mâine a revistei „Viva”, Bănică și Pârva strălucesc pe copertă.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5