Când şi-a pierdut virginitatea Daniela Crudu. O să rămâi uimit!

daniela.jpg

daniela crudu virginitate
Daniela Crudu a stat trei ani cu primul ei iubit
foto: arhiva personală

Daniela Crudu a avut de când se ştie mare succes în rândul bărbaţilor. Deşi bruneta se laudă cu un palmares impresionant de admiratori, se pare că asistenta tv nu s-a grăbit să-şi înceapă viaţa sexuală.

Daniela Crudu este una dintre cele mai curtate asistente tv. Primeşte buchete de flori la redacţie şi bileţele de amor, însă vedeta tv nu a fost foarte curioasă să-şi înceapă viaţa sexuală. Bruneta a mărturisit că şi-a peirdut virginitatea la 16 ani. Atunci a făcut dragoste cu un bărbat mai mare decât ea cu zece ani şi au rămas împreună trei ani.

daniela_si_gabriela.jpg

daniela crudu gabriela fosta lui mitea flori cada spuma
Daniela şi Gabriela au făcut un adevărat show erotic în cadă
foto: captură Antena 1

"Relaţia noastră a durat trei ani. Ne-am despărţit pentru că era foarte gelos", a spus Daniela Crudu la "Un show păcătos". Asistenta lui Dan Capatos renunţase la postul ei pe vremea când era cuplată cu fotbalistul Mihai Costea, zis Nilă. Atunci, bruneta era foarte îndrăgostită de sportiv şi era în stare să facă orice pentru a rămâne cu el. Întrebată cât timp a fost curtată de acesta, Daniela a dezvăluit că fotbalistul a fost foarte insistent şi a încercat să o cucerească timp de trei luni.

Daniela i-a pregătit o surpriză Gabrielei, tânăra care a declarat că este îndrăgostită de ea. Cele două fete s-au bălăcit într-o cadă plină cu spumă şi petale de trandafiri şi au mâncat bomboane de ciocolată.       

Loading...

Citește și

 • daniela crudu vecini

  Daniela Crudu este al fel de efervescentă şi acasă nu doar pe micul ecran. Dacă luni seara a reuşit să-şi rupă sandalele noi pe ringul de dans, nici acasă bruneta nu stă locului. Ea a mărturisit că le-a făcut viaţa vecinilor un calvar.

 • daniela crudu valentin gane

  Inevitabilul s-a produs! Daniela Crudu (26 de ani) s-a despărțit de Valentin Gane (33 de ani), câștigătorul show-ului ”Burlăcița”, la numai două săptămâni de la finalul concursului. Nici cardul bărbatului, nici atracția evidentă din timpul filmărilor nu au făcut relația să reziste și în viața reală.

 • daniela crudu

  Le-aţi văzut pe amândouă goale, în Playboy, iar acum aveţi ocazia să le lipiţi din nou pe pereţi. Acasă sau la birou. Daniela Crudu (26 de ani) şi Roxana Ciuhulescu (37 de ani) au pozat recent pentru calendare, aşa că în fiecare lună vă puteţi delecta cu câte o fotografie cu vedeta preferată.

 • daniela crudu

  „Burlăciţa” s-a terminat, iar Daniela Crudu (26 de ani) şi Valentin Gane (33 de ani) sunt cel mai nou cuplu din showbiz. Fericiţi, puşi pe glume, cei doi par că se înţeleg de minune, în ciuda zvonurilor care îi dădeau împreună doar pentru că au semnat un contract cu Antena 1.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1