Când se va retrage Simona Gherghe de la cârma emisiunii Acces Direct

simona-gherghe-concediu-maternitate.jpg

simona gherghe insarcinata 28 de saptamani
Simona Gherghe este însărcinată în 28 de săptămâni
Foto: arhivă personală

Simona Gherghe este însărcinată pentru a doua oară și a vorbit deja despre momentul în care va intra în concediu de maternitate și se va retrage de la cârma emisiunii Acces Direct.

Simona Gherghe va intra în concediu de maternitate în curând și urmează să nască în luna mai, aşa cum i-au spus medicii. Despre emisiunea pe care o moderează de atâția ani, ea a povestit că nu ştie exact când va pleca.

„Nu ştiu, nu ştiu nici asta. Nu mi-am propus. Mă simt bine, adică la Ana… Da, o să fiu aici (n.r. la începutul anului 2019). La Ana am intrat în concediu puţin mai repede decât ar fi trebuit pentru că într-adevăr mă simţeam foarte rău. Eu sarcina aceea am dus-o greu. Mi-am făcut injecţii în burtă de la prima zi până am născut. Singură mi le făceam, în fiecare seară. 8 luni şi un pic, cât am ţinut sarcina. Acum n-am nicio problemă. E în funcţie de cum să simt, dara cum mă simt bine”, a declarat Simona Gherghe la Antena 1.

Simona Gherghe a ales numele bebelușului din burtică. A dezvăluit în direct la emisiune

Simona Gherghe a dezvăluit la Acces Direct că pe fiul ei îl va chema Ioan, așa cum este tradiție în familia lor. 

"Şi la mine în familie sunt mulţi sărbătoriţi. La mulţi ani tata, care este Ioan, la mulţi ani, mămaie, care este Ioana... şi la mulţi ani, bebe! O să fie Ioan. Unul dintre nume este Ioan, ca să păstrăm tradiţia în familie", a dezvăluit Simona Gherghe, în direct, la emisiunea "Acces Direct" pe care o moderează la Antena 1.

Loading...

Citește și

  • simona gherghe insarcinata 7 luni

    Simona Gherghe face invidioase multe gravide preocupate să nu ia prea multe kilograme în sarcină. Vedeta Antena 1, însărcinată în şapte luni, are o burtică mică, motiv pentru care nu şi-a schimbat prea mult garderoba. Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o pe gazda "Acces Direct" într-o librărie, fiind foarte absorbită de oferta de lectură. Simona a poposit minute bune printre rafturi şi a studiat atent cările, vorbind în acealşi timp şi la telefon.

  • simona gherghe insarcinata

    Cea de-a doua sarcină a venit nu doar cu bucurie pentru Simona Gherghe, ci şi cu anumite restricţii din partea medicilor care o monitorizează. Vedeta tv trebuie să se abţină de la dulciuri până îl va aduce pe lume pe băieţelul ei, însă cel mai greu îi este, după cum chiar ea mărturiseşte, atunci când se află în faţa unei vitrine pline cu prăjituri. Fotoreporterii Click au văzut cu ce a înlocuit prezentatoarea tv prăjiturile.