Când se joacă finala «Exatlon»! Concursul a început de mai bine de 4 luni

draghia.jpg

finala exatlon vladimir draghia
Vladimir Drăghia este unu dintre concurenţii cu cele mai mari şanse în finala "Exatlon"
foto: Kanal d

Mult a fost, puţin a rămas! Unul dintre cele mai antrenante reality-show-uri difuzate vreodată în România se apropie de final. După patru luni de intensitate maximă, timp în care concurenții au avut de străbătut o adevărată călătorie a transformării și a performanței sportive se apropie momentul deznodământului, aşteptat de toată lumea, finala "Exatlon". Miercuri, 23 mai, câștigătorul „Exatlon” se alege în direct, la Kanal d.

„Exatlon”, formatul TV a cucerit mii de fani se apropie cu pași repezi de finalul atât de așteptat, ce va aduce învingătorului premiul de 100.000 de Euro. Miercuri, 23 mai, va avea loc ultima Arenă, cea care va decide câștigătorul „Exatlon”. Transmisiunea va fi în direct, la Kanal D, începând cu ora 19:45.

Toți cei rămași în acest moment în concurs, fie că este vorba de Războinici, fie de Faimoși, au dovedit din plin că își merită locul în competiție. Oricare dintre ei are șanse uriașe la marele premiu. Rămâne însă de văzut care concurent a câştigat cel mai mult aprecierea publicului, pentru că votul telespectatorilor va face departajarea în finala "Exatlon".

Care sunt concurenţii rămaşi la "Exatlon"

În acest moment, în competiție au rămas de la "Războinici"- Alexandru Nedelcu, Ionuț Sugacevschi, Ștefan Floroaica, Roxana Moise și de la "Faimoși"- Cătălin Cazacu, Vladimir Drăghia, Larisa Vasile și Valentin Chiș.

exatlon finalaZoom
Concurenţii se luptă pentru 100.000 de euro în marea finală din 23 mai
foto: Kanal d

Toți concurenții „Exatlon” au trecut prin tensiuni incredibile, prin alegeri dificile, s-au certat, s-au împăcat şi au găsit de multe ori echilibrul în echipă. De-a lungul celor patru luni de concurs, telespectatorii au fost cu sufletul alături de ei, s-au atașat de fiecare dintre ei, s-au identificat cu temerile, dar și cu bucuriile trăite de concurenţii din cele două tabere.

 

 

loading...
Loading...

Citește și