Când revine Mircea Radu la Antena 1. Caravana emisiunii a ajuns în Oltenia

mircea_radu.jpg

mircea radu antea 1 ie romanie
Mircea Radu va prezenta "Ie Românie" a Antena 1
Foto: Antena 1

“Ie, Românie”, show-ul care le va oferi telespectatorilor șansa de a descoperi țara așa cum nu au avut ocazia până acum, începe de Mărțișor, la Antena 1. Emisiunea prezentată de Mircea Radu se va difuza în fiecare joi și vineri, de la ora 21.15.

Mircea Radu le va oferi un altfel de mărţisor admiratoarelor sale. Celebrul prezentator revine la Antena 1 în prima zi cakendaristică de primăvară. 

Vedeta și caravana “Ie, Românie” cutreieră de câteva săptămâni țara, în căutare de fete mândre, tradiții și localnici talentați. În fiecare regiune, prezentatorul show-ului a avut ca ajutoare două vedete. Zilele trecute, în Oltenia, Mircea i-a avut alături în demersul său pe interpreții Maria Cârneci și Jean de la Craiova. La intrarea în ținutul Olteniei, oaspeții de la București au fost întâmpinați cu pâine și sare, și cu un taraf popular.

“A fost o experiență extraordinară vizita în Oltenia. Am înregistrat aici chiar un record de participare, căci în Oltenia au venit cele mai multe fete la concurs. Cred că oamenii așteaptă cu mare drag și nerăbdare această emisiune. Mi-am dat seama de asta, văzându-i cum se comportă atunci când ajungem la ei. Asta îmi dă o stare bună, pozitivă”, a povestit Mircea Radu.

caravana ie romanieZoom
Caravana emisiunii a ajuns în Oltenia
Foto: Antena 1

În Oltenia, Mircea Radu a mâncat pentru prima dată sarmale cu... piftie. “Combinația de sarmale fierbinți și piftie rece este foarte interesantă. Aș mai fi pus un pic de usturoi la piftie, dar și așa a fost foarte bună. Tot în Oltenia am băut cel mai bun sirop din muguri de brad. Îmi pare rău că nu am avut timp să mă bucur de zaibărul oltenesc, care este foarte bun la gust. În toate zilele în care am stat acolo, am reușit să beau doar un singur pahar”,  a mai spus prezentatorul show-ului.

Marele premiu este de 20.000 de euro

Emisiunea "Ie, Românie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone ale regiunilor istorice, cu scopul de a descoperi oameni care pot reprezenta cu mândrie țara. Fiecare dintre ediții, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitați speciali, două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După etapa de preselecții și cea a probelor practice, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de un juriu format din Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși. Ulterior, în ultima săptămână a reality show-ului, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. Premiile vor fi împărțite în două categorii, locale și naționale. În actul final se vor pune la bătaie 20.000 de euro.

loading...
Loading...

Citește și

  • mircea radu antea 1 ie romanie

    Zvonurile din piaţa media, potrivit cărora Mircea Radu se întoarce la Antena 1, se confirmă. Staţia din Băneasa a anunţat printr-un comunicat oficial că fostul prezentator TVR revine pe sticlă din această primăvară cu un reality show nou.

  • mircea radu prezentator ie romanie

    Mircea Radu se pregăteşte să revină la Antena 1 în această primăvară. El a prezenta reality show-ul "Ie Românie", concurs descris ca fiind o aventură rurală în care cei mai frumoși și talentați localnici se vor întrece pentru un premiu fabulos. La masa juriului se vor afla trei vedete, toate fiind deja implicate în alte proiecte ale staţiei din Băneasa.