Când naşte Roxana Marinescu. Medicii au trimis-o acasă

roxana.jpg

roxana marinescu nastere spital prival baietel
Bruneta va deveni mămica unui băieţel
foto: arhiva personală

Roxana Marinescu a ajuns luni seara la spital! Emoţionată, bruneta a făcut controlul de rutină şi o ecografie 4D, în care şi-a văzut bebeluşul, însă nu a rămas internată, aşa cum spera. Medicii au trimis-o acasă. Bruneta a fost programată să nască prin cezariană abia la începutul lunii viitoare.

Numără zilele din calendar! Roxana Marinescu aşteaptă cu nărbădare momentul în care îşi va strânge bebeluşul în braţe. Bruneta trebuie să mai stea cuminte două săptămâni pentru a nu risca nimic. Medicii au văzut că bebeluşul este poziţionat aşa cum trebuie pentru naştere, însă au decis că ar fi bine să mai rămână în burtica mamei o perioadă.

roxana_si_victor.jpg

roxana marinescu nastere spital prival baietel
Roxana Marinescu şi soţul ei Victor Schwartz
foto: arhiva personală

"Am făcut o ecografie 4D. L-am văzut pe bebe. Ne vom cunoaşte faţă în faţă peste câteva zile. Acum m-am întâlnit cu medicul anestezist şi cu neonatologul care va avea în grijă bebeluşul. Sunt foarte emoţionată. Este un vis care devine realitate", ne-a povestit Roxana Marinescu. 

Bruneta va naşte la un spital privat

Soţia medicului estetician Victor Schwartz va aduce pe lume primul copil al cuplului la începutul lunii viitoare. Ea a optat pentru o operazie cezariană şi va naşte cu medicul grec care i-a făcut cu succes procedura de fertilizare in vitro. Specialistul va veni special de la Atena pentru a o asista pe brunetă la naştere. Deşi are totul asigurat de spitalul privat unde va naşte, Roxana Marinescu şi-a făcut deja bagajul pentru maternitate. Roxana Marinescu va naşte la un spital privat, unde o rezervă VIP cu două băi, cazarea pentru trei nopti, operaţia de cezariană, trusoul bebeluşului şi cel al mămicii ajunge la 4.000 de euro.

Loading...
 
 

Citește și