Când naşte Andra. Solista şi-a făcut programare la medic

andra_sarcina.jpg

cand naste Andra sarcina Catalin Maruta mare
Când naşte Andra. Solista a fost la mare înainte de întâlnirea cu fetiţa ei
foto: arhiva personală

Emoţiile se înteţesc pe măsură ce se apropie data la care artista urmează să devină pentru a doua oară mămică. Fratele solistei a dezvăluit când naşte Andra (28 de ani), cântăreaţa urmând să se prezinte la operaţia de cezariană la acelaşi medic care i-a urmărit sarcina şi care a ajutat-o să-l aducă pe lume şi pe David.

Andra se pregăteşte să nască o fetiţă, iar marele eveniment în familia Măruţă va avea loc joi (23 iulie), la o clinică privată din Capitală. Potrivit unor surse din anturajul Andrei şi a lui Cătălin Măruţă (37 de ani), cei doi au făcut deja o vizită la maternitatea unde artista a fost programată pentru ziua de joi. Fratele Andrei a fost cel care a vehiculat în primă instanţă o dată apropiată de cea reală. El a spus cu mai multe luni în urmă că sora lui va naşte în jurul datei de 25 iulie.

Când naşte Andra. Artista optează inevitabil tot pentru cezariană

Andra şi Măruţă sunt în culmea fericirii pentru că vor avea fetiţă, ei fiind deja părinţii unui băieţel minunat, David, în vârstă de patru ani. Artista va naşte cu acelaşi medic cu care a născut şi prima dată, respectiv conf. dr. Nicolae Poiană. La prima sarcină artista a optat pentru operaţia cezariană, iar acum va fi obligată să recurgă la aceeaşi variantă, o naştere pe cale naturală fiind exclusă la femeile care au adus pe lume primul copil printr-o astfel de intervenţie. La prima experienţă, cântăreaţa s-a temut de durerile pe care le va avea în timpul travaliului, aşa că a ales operaţia cezariană şi o recuperare mai lentă după naştere.

Când naşte Andra. Artista va scoate din buzunar 3.000 de euro 

Andra şi-a făcut bajagul pentru maternitate. A pus în geantă toate cele necesare ei, cât şi bebeluşului, însă va primi sfaturi şi sprijin şi de la personalul de la clinica privată Sanador. Potrivit Agenţiei de Presă Mondenă, naşterea şi cazarea artistei la clinica privată va costa în jur de 3.000 de euro. Andra a ales un pachet VIP şi abia aşteaptă să nască pentru a o cunoaşte pe micuţa Eva Maria.

Când naşte Andra. Solista a dezvăluit târziu că este gravidă

Andra a avut mici probleme în primele trei luni de sarcină, dar din al doilea trimiestru, totul a început să meargă foarte bine. Atunci a fost şi momentul când s-a decis să nu-şi mai ascundă burtica sub haine largi. Ea a făcut anunţul pe reţeaua de socializare când era deja gravidă în cinci luni. 

"Dragii mei, sunt foarte fericită şi vreau să împart cu voi acest lucru... Sunt însărcinată din nou, în aproape cinci luni! Iertare ca nu v-am spus mai devreme, dar câteodată nu sunt în stare să-mi spun nici mie aşa ceva, de teamă că mă voi trezi şi voi constata că totul a fost doar o poveste frumoasă a somnului meu. Dar e adevărat !!! În iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioară !... Vă voi mai povesti cum decurge totul, vă promit! Şi vă doresc să fiţi cel puţin la fel de fericiţi ca mine, toată viaţa voastră!...", a scris artista în urmă cu patru luni pe pagina ei oficială de Facebook.

Andra s-a căsătorit cu prezentatorul de televiziune, Cătălin Măruţă în anul 2008. După doi ani, vedeta a rămas însărcinată, iar în 2011 a născut un băieţel.

Loading...
 
 

Citește și