Când naște Anca Serea? Știrista devine mamă pentru a cincea oară

anca_serea_1.jpg

anca serea
Anca Serea va deveni mamă pentru a cincea oară
Foto: arhivă personală

Una dintre cele mai sexy graviduțe din showbiz, Anca Serea se pregătește să nască de la o zi la alta. Aflată deja în a noua lună de sarcină, știrista de la Prima Tv poate deveni mamă pentru a cincea oară în orice zi. Soțul ei, Adrian Sînă, a povestit despre emoțiile prin care trece în aceste momente și despre ce simte soția lui în zilele premergătoare aducerii pe lume celui de-al treilea copil al cuplului.

Invitat la "Teo Show", marți (26 aprilie), Adi Sînă a dat câteva detalii despre momentul pe care îl așteaptă cu nerăbdare, acela de a deveni din nou tată. Anca Serea, soția lui, așteaptă să se declanșeze contracțiile și să-l întâmpine pe micul Moise. Deși multe viitoare mame se luptă cu contracțiile pentru ore întregi, Anca a fost anunțată de doctor că în doar o oră de la începerea travaliului îl va aduce pe lume pe Moise.

"Acum o săptămână, medicul ne-a spus că va mai dura zece zile, deci se poate întâmpla de la o zi la alta. Suntem gata, băgăjelul e pregătit, pijamalele pregătite, scutecele gata. Din momentul în care vor începe contracțiile va dura mai puțin de o oră, deci trebuie să fim pregătiți tot timpul", a spus artistul în emisiunea de la Kanal D.

Loading...
 
 

Citește și

  • adi sina anca serea

    Pare incredibil, dar e cât se poate de adevărat! Anca Serea, frumoasa ştiristă de la Prima TV, va fi din nou mămică peste doar două luni. Bruneta, gravidă pentru a cincea oară, a născut până acum doar pe cale naturală şi deţine, fără dubiu, titlul de “mamă eroină în showbiz”.

  • Anul acesta plouă cu bebeluşi în show-biz. Tot mai multe vedete sunt însărcinate, iar unele urmează să nască cât de curând. Valentina Pelinel, Anca Serea, şi Amalia Enache aşteaptă sărbătorile de Paşte cu burtica la gură. Ele au un numitor comun: toate vor fi mame de băieţi.

  • anca serea

    Deși trebuie să nască în jurul datei de 20 aprilie, Anca Serea nu dă niciun semn că ar fi însărcinată pentru a cincea oară. Doar burtica o trădează, dar corpul frumoasei știriste de la Prima Tv nu dă alte semne.

  • anca serea

    Anca Serea (35 de ani) a intrat în luna a noua de sarcină, iar peste câteva săptămâni îl va aduce pe lume pe Moise, cel de-al treilea copil pe care îl are cu artistul Adrian Sînă. Anca este încă activă, mereu cu zâmbetul pe buze și se consideră o norocoasă pentru că a avut parte de o sarcină ușoară.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1